TJUHU!

Sorry mates! Men jag glömde faktiskt bort att jag hade en till stressvecka kvar, hah. I veckan har jag spenderat mina dagar med att öva till lucia, öva till lucia och öva till lucia! Idag var det då dags för att göra det "på riktigt" och det gick verkligen hur bra som helst!! Jag ska försöka se om någon tagit bilder eller filmat så nu kan få se :)

Jag sjöng solo, Michael Jacksons låt "We Are the World". Gick jättebra och allt var så fint!

Ikväll hag jag haft dubbelspelningar! Först en liten på en sporttunering och sen en på hotellet där jag sjöng på ett julbord! Gick väldigt bra båda gångerna! När alla musikuppdrag för idag var färdiga så köpte jag och pappa med oss mat hem och sen satt vi hela familjen och tittade på Idol. (HELT RÄTT VINNARE FÖRRESTÉN!! Jag hade dött för hans röst).

Åh, vad jag njuter av att de här två helt sjukt stressiga veckorna är över! Nästa vecka står det nästan ingenting på schemat, eller just det, inspelning, repning till skolavslutning, föreläsningar... Men vad tusan, jag älskar att ha mycket att göra! Nu ska jag hoppa i säng, men imorgon bli det upp tidigt för att min älskade lillebror fyller 10 år imorgon! Han börjat bli stor nu.. :)

Sov sött!

SNARTSNARTSNART

Om knappt 24 timmar är denna helt sjukt jobbiga vecka äntligen över!!! Då jäklar ska ni få se på bloggning ;)


My life at the moment

Hann inte blogga igår, och borde inte göra det nu heller. Jag borde sitta med näsan nerkörd i skolböckerna och plugga plugga plugga! Jag tänkte ändå slänga in ett livstecken så att ni vet att jag lever ;) Denna veckan har sett ut såhär: sova, skolan, plugga, äta, sova, skolan, plugga, äta... Kan säga att mitt liv har varit roligare! Men vafasen jag har gett mig fan på att klara alla inlämningar och prov denna veckan strålande med minst VG på allt! Har jag väl ett mål så ger jag mig tusan på att klara det och det blir oftast så eftersom att jag är så envis!!

Nej, nu ska jag tillbaka in i kemins underbara värld... (läs: kemins omöjliga formler) Som tur var har jag faktiskt varit och fikat nu med Moa och Evelina, skönt att ta en paus från plugget! På fredag så kommer jag förhoppningsvis blogga som vanligt igen, har tagit massa bilder i veckan så ni ska få se vad jag har haft för mig :)

Ha det bäst!


RSS 2.0