Skolan nästa!

Godmorgon! Mår ni bra? Jag vaknade upp jättepigg och det hör verkligen till ovanligheterna att jag hinner skriva ett inlägg innan skolan. Idag har jag mycket att göra, så uppdatering blir nog inte den bästa..

Nej nu ska jag käka frullleee!

Ciao!

Jag vann en tävling!

Wohooo! Jag har precis vunnit en tävling hos Hannah! Vinsten var ett balsam som ger håret glans och lyster, passar perfekt nu på vintern när håret är slitet! Hoppas att det är bra!



Jag vann det gula balsamet!

Kärleksteater!

Nu har jag just kommit hem från skolan. Den började med musik, som var otroligt tråkig idag faktiskt(!). Idag var vi även och tittade på en teater som handlade om kärlek. Det var elever från Holavedsgymnasiet i Tranås som spelade upp teatern. Alla föreställningar som man går på med skolan brukar vara riktigt sega och tråkiga, men denna var riktigt bra faktiskt! Den var både seriös och rolig. Jag gillar när det är en blandning, för det kan bli segt att bara titta på en teater som enbart är seriös.. Bra tema också, utan kärlek är det faktiskt riktigt svårt!

I eftermiddag blir det att träffa Ebba en stund. Får se vad som händer sen, jag är faktiskt sugen på att baka! Ni som läst bloggen ett tag vet ju att jag misslyckades med att göra chokladbollar..hur man ny lyckas med att misslyckas med det?! Iallafall så gjorde jag en sats till några dagar efter och den blev otroligt god, jag har bildbevis! Eller inte på att de var goda, men att de blev lyckade..;)


Den rätte för Rosing

Ikväll är det ju premiär för Linda Rosings nya tv-program "Den rätte för Rosing". Där ska hon träffa sin drömman är det tänkt. Jag tror faktiskt inte att hon kommer att göra det, eller hon kanske kommer att vara tillsammans med killen i ungefär 4-5 månader efter programmet, men sedan kommer de nog göra slut. Det känns som att det slutar så för alla som är med i sådana program, tycker inte ni det?

Nåja, jag ska iallafall kolla på det. Det är lite typiskt bara att jag har träning som slutar vid halv nio, men jag hinner ju se en kvart kanske iallafall! Jag får skynda mig hem. SYnd bara att jag är väldigt seg av mig.. ;)


Den rätte för Rosing- Ikväll kl. 20.00

Nu måste jag skynda mig, jag hatar att vara en sådan tidsoptimist som jag är!

Heeej!


Allt-som-behövs-göras-är-gjort-dag!

Haha, där fick jag allt till det ;) Idag har jag pluggat matte,biologi,so och engelska. Jag har annars lätt för att skjuta fram allting som har med skolan hela tiden och tänka att "jag gör det imorgon" eller "det är långt kvar till den ska vara inlämnad" osv.. Jag har även hunnit med att städa mitt rum, och det ska jag säga er, att det behövdes verkligen! Det låg kläder på hela golvet och det var ingen ordning någonstans. Nu är det riktigt fint faktiskt! I och för sig så kommer det säkert se ut likadant om ungefär fem dagar,men det var ju iallafall fint så länge det varade ;)

Nu ska jag och träna, vi hörs sen!

Here comes the sun!

Hej allihopa! Härligt med sol idag tycker ni inte det? Så himla skönt att snön äntligen håller på att försvinna! 

Hoppas att ni har haft en bra dag! Min började med att cykellåset hade frusit = jag skulle ha varit tvungen att gå till skolan om inte Julia skjutsade mig. Tack igen Julia! :D Efter det hade vi 4 lektioner som gick snabbt och sedan var det dags för matte. Våran lärare sade att vi fick välja mellan att jobba i skolan eller att åka hem och jobba, självklart åkte jag ju hem!

Just det, ni har väl inte missat att det är fettisdagen idag? Jag har köpt min semla som jag ska äta om en stund. Mmm! Fast det är lite synd att de börjar sälja semlorna flera veckor innan fettisdagen, då längtar man liksom inte efter att få äta en!

Nu: Matte, engelska, so och biologi. Det hurrar vi för....

Later


Olala!

Jag har glömt att visa er denna snyggingen som nu hänger i min garderob! Köptes på Gina Tricot, som är nackdelen eftersom halva Sveriges befolkning lär ha den. Haha, okej nu överdrev jag, men ungefär ;) Iallafall så letade jag hela förra sommaren efter en jeansjacka, men hittade ingen. Lika bra att vara ute i tid! Tänk er vad snyggt till en blommig klänning, gladiatorsandaler och ett par bruna ben! Åh, sommaren kom NU!!


Nu: Plugga spanska och sedan dejta kudden!

Sov gott!

You're on my heart just like a tattoo

Okej, det här är absolut en av mina favoritlåtar nu. Jag älskar hennes röst och texten! Hennes andra låt No Air som hon sjunger tillsammans med Chris Brown (som jag förövrigt tycker är en idiot. De som misshandlar sina flickvänner är dumma i huvudet! Även om hon skulle ha provocerat honom så finns det inga ursäkter för att slå någon) tycker jag är otroligt bra också!

Jordin Sparks-Tattoo

Dåligt, jag vet!

Hallå på er! Förlåt att jag inte skrivit nu... Men jag var borta hela lördagskvällen, igår så tränade jag först och sedan var vi bortbjudna på middag. På kvällen så pluggade jag som en galning till kemiprovet som jag hade idag. Det handlade om luftens gaser, usch! Det är riktigt svårt med kemi tycker jag! Menmen, provet gick bra ändå!

Nästa helg ska jag på audition och jag har inte bestämt låt än! Det är så typiskt mig! På en tävling förra året bestämde jag låt 10 minuter före soundcheck, inte bra!! Jag är alltid så velig när jag ska välja låtar..Har ni några förslag? Låtan ska helst vara lite snabbare, relativt ny och lite mer åt det "tjejiga" hållet!

Puuuussss!

Saturday, isn't it great?

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag  vaknade inatt av att jag hade glömt stänga av datorn, jag somnar alltid ifrån datorn eller tex en bok när jag ligger och surfar eller läser medans jag är jättetrött!

Imorse vaknade jag och gick ner för att äta frukost! Smoothie och nybakta frallor! MUMS!

Idag ska jag döma två handbollsmatcher och ikväll ska jag till Amanda, sk bli jättekul!

Nej, nu ska jag kolla på Narnia:Prins Caspian med min bror.

Vad ska ni göra idag?

Puss!

Rumor has it



Som jag sade innan så tittade vi på film idag i skolan. Filmen vi kollade på heter Rumor has it, alltså ryktet går. Huvudrollen spelas av Jennifer Aniston som jag verkligen tycker är en bra skådesperska! Den är en romantisk komedi, min favoritgenre! ;) Jag vill inte avslöja så mycket, men Aniston vill iallafall få reda på om hennes pappa är hennes riktiga pappa (oj, det blev krångligt ;p) och då händer maaasssorr! Om ni vill se en film med både romantik och komedi så passar den här prefekt! :D Jag tror nog faktiskt att filmen passar tjejer bäst..

Oj, det kändes som om texten blev helt krånglig, men jag orkar inte läsa igenom den. Jag är alldeles för trött! Nu ska jag snart nana kudden!

Puss och Godnatt!!♥

Slapp, men mycket mysig fredag!

Hej allihopa! Jag har inte hunnit blogga idag, men ni har nog klarat er ändå ;) Idag har jag först varit i skolan, den gick snabbt. Vi hade bara tre riktiga lektioner idag, för att på den sista så kollade vi på film (mer om det sen..). Efter skolan så stressade jag hem och åt för att sedan sticka iväg och träna handboll. Det gick väl sådär idag...

Ikväll har jag varit hemma hos Amanda och myst! Vi åt cheesecake, som Malin hade gjort, sååå gottt! Dagen har helt enkelt varit mysig och sjukt slapp!


Ciao!

Träning, bakning och tv:n

Hejsan!

Ikväll har jag hunnit med rättså mycket. Först var jag och tränade handboll i en och en halv timma. Jag sprang ute först och det gick riktigt segt idag. Det är ruskigt kallt och jag är fortfarande lite förkyld, så det var svårt att andas då och då. Dessutom har jag lite astma.. Men jag trillade iallfall inte ihop och dog, hehe ;) Den övriga träningen gick väl helt okej..

När jag kom hem gjorde jag de där j*vla chokladbollarna igen, och vet ni? De blev perfekta! Det ni! När jag ändå var igång så bakade jag en sockerkaka med, mums!:D
 
Nu tittar jag på 5:an där en kriminalserie som heter Criminal Minds går. Jag såg den för första gången förra veckan. Den är verkligen jättejättebra! Sätt på tv:n direkt hörrni!

Efter det måste jag plugga so och svenska..

Adios!

Vad vill ni läsa om?

Som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit de roligaste inläggen de senaste veckorna, men jag har lite torka just nu.. Så jag frågar er: Vad vill ni läsa om? Ska jag lägga in mer/mindre outfits? Modetips, musiktips? Mer bilder? Bloggtips? Skriva om kändisar? Eller något helt annat? Ja, kom igen och skriv nu vad ni tycker är bra och dåligt!


Hallå eller!

Har ni haft en bra dag? Min har varit jättebra! Skolan gick snabbt, eftersom vi har språk 3 gånger idag. Alltså spanska, svenska och engelska. Det är mina favoritämnen, jag tycker att det är jättekul! Vilka är era favoritämnen?

På idrotten så har vi fått göra egna bollsporter och idag så körde vi en egenpåhittad bollsport! Ni vet ju att jag är tävlingsinriktad och likaså var jag idag på gympan. Jag vet att man inte ska ta allt på allvar, men jag älskar bara att vinna.. Haha, men vi förlorade ändå!

Nu ska jag äta och jag funderar på att baka chokladbollar. Haha, jag tänkte ju göra det igår men jag hann inte, så får se om jag orkar nu. Om ni scrollar ner lite så kan ni läsa om hur det gick förra gången jag skulle baka chokladbollar!

Puss

Abba, film och bluffpoker!

Tjenare!
Nu är jag hemma från skolan och jag har hunnit med att äta med! Rubriken beskriver kortfattat min dag, men tänkte berätta lite mer ;)

Med ABBA menar jag att på mitt intresseval,där jag har musik, så repade vi inför en spelning där jag ska sjunga ABBA-låtar. Sjukt kul! Jag äääälskar Abba! Deras låtar är otroligt lätta, men riktigt bra ändå!

Filmen såg vi på SO:n ochd en handlade om Usa!

På matten så slapp vi räkna och vi fick istället lära oss ett nytt kortspel! Det hette bluffpoker. Det var riktigt kul! Tävlingsinriktad som jag är så var det självklart heta känslor.. ;) haha!

Nu tänkte jag plugga och sedan kanske baka chokladbollar. Jag skulle göra det i måndags med, men jag misslyckades! Går det att misslyckas med chokladbollar? Haha

Puss


Matvraks Tilda

Ja, rubriken säger det mesta ;) Jag älskar att äta! Nu sitter jag och äter fil, musli, smoothie (såååå goood! :D) och mackor. Mackor är nog det bästa jag vet, jag kan verkligen äta hur många som helst! Smoothien är jättelätt att göra, här är receptet:

1 dl yoghurt
1 dl mjölk
1 dl bär (tex. hallon eller blåbär)

Blanda ihop allt i en mixer, eller i en skål. Ta litelite socker om det blir surt av bären. Färdigt!



Nu blir det att plugga och sedan ska jag soova!
Kiss n' Hugs

Tråkig och lång tisdag!

Usch, denna dagen har varit riktigt seg! Skolan gick jättelångsamt och det kändes som om att vi inte gjorde någonting. Har fått tillbaka lite uppsatser och sånt och det har varit riktigt bra resultat ;) Det är kul! Efter skolan var det konfirmation, inte kul... Nu sitter jag här och äter lasagne(mumma!) och ska snart och träna handboll.

Puss♥

Det jag shoppade!


Såå snygga skor!


Olika armband från Kappahl och Lindex! Ja, faktiskt! Blev helt överraskad att jag hittade dem där!


Linne från H&M


Kjol JC, tubtoppar Gina och sjal från JC


Linne från H&M i Organic Cotton!

Köpte lite alla ♥ dags presenter med!

Nej nu ska jag dejta kudden! ;)
Puss!

Min helg!

Hej på er! Jag har haft fullt upp hela helgen, men jag tänkte skriva lite om vad jag har gjort i helgen nu.

Fredag: Jag tog tåget hem från Lund och var hemma vid kvart över tre ungefär. Amanda och louise väntade på mig på stationen och sedan gick vi och tittade lite på stan. På kvällen var jag hemma hos Amanda med fyra tjejer till. Vi åt tacos, tittade på Let's Dance och hade det mysigt! :)

Lördag: Firade alla hjärtans dag på förmiddagen med familjen och sedan åkte jag och kollade på handboll. Efter det tog jag bussen till Ida i Vetlanda! Vi fikade (fick äntligen min älskade chailatte igen! looooove!), träffade Amanda och carro och shoppade! På kvällen var vi hos Felix och tittade på Melodifestivalen, trevligt! :D

Söndag: Tog det lugnt hela förmiddagen och på eftermiddagen gick vi ut och gick. Riktigt skönt väder! Vi tog lite bilder med!




Tänkte visa er allt som jag shoppat i Lund nu!

Over and out! ♥

Hemma igen..

Hallå! Nu är jag hemma igen, det känns både skönt ocg tråkigt. Jag tycker att det är så tomt på något sätt när man kommer hem eftera att man har varit i en större stad! Förlåt att jag inte bloggat idag, men jag har haft fullt upp! Jag lovar att skriva imorgon, för att nu ska jag sova!

Pusshej!


Jag vill inte hem!

Good morning!
Hur mår ni? Jag mår toppen! Idag ska jag åka hem från Lund, tyvärr! Jag trivs faktiskt riktigt bra här! Men ikväll ska jag hem till Amanda på fest, så det går bra ändå! ;)

Igår shoppade jag som sagt, jag kan lägga upp bilder sen. Efter det var vi och fikade på Espresso House och jag har skaffat mig en ny favorit: chailatte! MUMMA säger jag bara! Jag vet att jag är typ 100 år efter alla andra, men men ;)

Nej, nu blir det frulleee!

Puss♥

Shopping!

Nu drar jag ner på stan för att möta upp Johanna och luncha med henne. Sedan blir det shopping! Min favoritsysselsättning ;) Wihoooue!

Puss!

Mysfrukost och slappismorgon!

Godmorgon!
De hade dator här, vilken tur va!? Nu är jag ju då somsagt i Lund och för tillfället sitter jag och äter frukost framför MTV. En riktig brakfrukost bestående av omelett,fil och mûsli,mackor och juice. Mums! På MTV spelas 90-talets bästa låtar, perfekt! Jag älskar musiken från förr, den är så mycket gladare än nu!

Igår var vi på ett stort köpcenter som heter Nova Lund. Jag shoppade ett jättesött randigt linne och två tubtoppar. Men idag ska det shoppas mer! ;)

Vi kanske hörs sen! Ha det bäst!
Pusssss!♥

Lund here I come!

Godmorgon! Nu åker jag snart till Skåne, men först tänkte jag bara slänga in ett inlägg! Är det någon som bor i Lund eller i närheten som kan tipsa mig om några bra affärer? Jag har inte börjat packa, men det är lugnt! Jag åker inte förren om en timme. Mycket tid i min värld! ;)

Ha det jättebra nu allihopa så hörs vi på fredag eftermiddag där någon gång! :)

Pusss!♥

Lund nästa!

Nu är jag hemma igen. Träningen var ganska lugn, men efter ungefär halva passet känner jag hur två av mina fingrar börjar pulsera. När jag kollar på dem igen så ser jag att det rivits av två stora skinnbitar på varje finger! Det gör helt sjukt ont! Sedan fick jag in massa klister i såren, så nu svider det som tusan. Haha, vilken klenis jag är ;)

Som ni ser på rubriken så ska jag till Lund! Det ska bli riktigt skönt att komma här ifrån och träffa vänner! Jag ska shoppa! wiheoo! Dessvärre så kommer jag inte kunna blogga, eftersom jag inte orkar ta med min laptop. Men jag är hemma på fredag igen! :)

Nu ska jag duscha och packa. Sedan blir det sängen, vi hörs imorgon!
Kiss n' Hugs♥


Jag vill vara brun igen!

Hanboll nästa!

Nu ska jag sticka iväg och träna handboll. Jag har inte tränat på ungefär 2 veckor, så det är verkligen på tiden! Jag är nog rätt lat när det kommer till träning och får aldrig tummen ur.. Därför passar det mig att hålla på med en lagsort, eftersom då måste jag ju åka iväg och träna på de bestämda tiderna. Nej, nu måste jag skynda mig,!

Hör sen! Puss

Förslag på låtar?

Jag sitter nu och försöker hitta lite fartigare låtar till lite saker jag ska göra nu framöver. Jag försöker hitta låtar som är nya, man blir glad av och som det är fart i. Har ni några förslag?!

Puss♥

Lång vinter

Godmorgon!
Usch, det har kommit ännu mer snö nu. Jag tycker inte om snö, eller vintern överhuvudtaget. Det är så jobbigt att behöva ta på sig jacka,mössa,halsduk och vantar när man ska ut. Visst kan man ju strunta i det, men då fryser man ju ihjäl. Sommaren är så mycket lättare på alla sätt och vis, man kan liksom gå ut i bara shorts eller kjol och något linne. Det värsta är att det ska komma ännu mer snö, det betyder att det kommer ta lååång tid innan det blir vår. Jag som redan har börjat kolla in vår och sommarkläder. Nej, jag hoppas att snön försvinner så att det blir varmt snart!

Jaha, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Börjar bli less på det här nu, men jag kanske ska åka till Lund i några dagar! Eftersom det inte gick med Stockholm så skulle det vara jättekul att åka ner till Skåne istället. Men jag får se.. Vad ska ni göra idag?

Hörs sen!
Hugs♥

Spotify: I love it!

Jag måste bara tipsa er om världens bästa grej: Spotify! Det är ett musikprogram där man söker efter låten man vill lyssna på och sedan så kommer den fram och man kan lyssna på den. Det är så smidigt! Nu slipper man sitta och vänta på att låten ska laddas hem och istället kommer den direkt! Det tar ju inte heller lika mycket av minnet på datorn, utan det är ju bara själva programmet som tar plats. Så om ni inte redan har det, skaffa det nu direkt!


Forever 21 till Sverige?!

Ni har nog redan hört det, men det talas ju om att Forever 21 ska komma till Sverige. Åh, vad jag hoppas att de gör det eftersom de har riktigt snygga kläder och skor till bra priser. Undrar bara om de komma hålle de priserna när de kommer hit? Jag har flera gånger hittat snygga saker på deras hemsida, men valt att inte beställa hem något eftersom man inte vet hur mycket som läggs på i tullen och sådär. Jag gillar att de har lite tuffare och ungdomligare kläder där.

När vi ändå pratar om Forever21, så var jag inne och hittade några snygga grejer. Kolla här:



Kolla in kläderna till vänster, vilken snygg outfit alltså! Tänk med en slap vit t-shirt under. Så snyggt! Jag älskar ljusa, slitna jeans osm är lite baggy. Den korallfärgade klänningen blev jag helt kär i, den är så snygg! Tänk er på sommaren när man är brun! Allting kostar ungefär 200 kronor, mer eller mindre. Vilket pris!

Svaren

Gillar du sushi?
Nej, eller alltså ibland. Jag gillar inte sjögräset runt bitarna, men det andra är rätt gott!

Vad är ditt drömyrke?
Det jag helt vill jobba med är det jag älskar, musiken! Min dröm och mål är att kunna jobba och försörja mig som artist. Det är en hård bransch, men vill man så kan man. "If you can dream it, then you can do it"

Hur gammal är du?
Jag är 14 år, men fyller 15 i sommar :)

Vad fint hår du har! gör du ngt speciellt med det?
Gud vilket fint hår! Inte lite avundsjuk, vill också ha så fint hår.. Är det äkta lockar? =)
Ja, det är äkta lockar. Jag gillar inte mitt lockiga hår, det är sällan som lockarna blir riktigt fina. Och nej, jag gör inget med det. Jag använder inga produkter, förutom spray ibland.

Spelar du i ett band eller något? :D
Nej, jag sjunger själv. Men jag körar till ett band, Pearline. Det är jättekul att jag får vara med dem och göra lite annat också! Snart ska vi spela in och det ska bli ríktigt kul! När jag behöver någon som kompar mig så är det de som hjälper mig! Jag tycker att det skulle vara jätteroligt att sjunga i ett band, men just nu så räcker det med att köra och sjunga själv! :)

Var bor du?
Jag bor i Eksjö, tyvärr.

Vilken coach! ;)

Hej på er! Nu har jag kommit hem från en handbollstunering där jag var ledare för ett lag. Det var klasser från stans olika skolor som spelade mot varandra. Min lilla brors klass hade ett lag och jag var lite ledare för dem. Vi spelade mot de som var ett år äldre och det gick bra, vi vann 2 matcher och förlorade 1. Som den tävlingsmänniska jag är så var jag helt inne i matcherna ;)

Nu har jag intagit min position i sängen med den bärbara datorn i knäet. Mycket skönt! Jag väntar på att Olivia ska ringa mig när hon har slutat skolan. Hon bor i Stockholm och jag kanske ska åka upp till henne nu några dagar! Skulle vara såå kul! Hoppas, hoppas, hoppas! Som ni märker så är jag på bättre humör idag!

Nej, nu tänkte jag svara på era frågor från frågestunden!

Later babes!♥

Humörhöjare?!

Hej på er! Idag har jag inte gjort någonting, absolut nada! Så himla tråkigt! Jag älskar att ha något att göra hela tiden och det är just därför jag inte gillar den staden jag bor i. Jag bor i en liten stad i Småland som heter Eksjö och det händer aldrig någonting här. O och för sig börjar det bli bättre, men ändå.. Det jobbiga med att bo i en liten stad är också allt skitsnack.. Alla tror att de vet allt om alla, och jag blir så trött på det!

Som ni kanske förstår så är jag inte på något höjdarhumör direkt. Alla min kompisar har åkt iväg på massa rolga saker tex: till Thailand och Paris. Jag har inget inplanerat och det sista jag vill är att sitta och ruttna här i Eksjö. Jag vill komma iväg härifrån, snabbt! Jag vill till Stockholm! Det är så himla tråkigt att det blir såhär när jag äntligen har lov!

Jag behöver helt enkelt något som piggar upp mig! Har ni några tips på vad man kan göra när man bara känner sig allmänt down?

Ska svara på era frågor imorgon, hoppas att jag är på bättre humör då!
Puss!

Här kommer äntligen bilderna!

Nu har jag fått bilderna från Caroline, de här är dock från spelningen förra fredagen i Värnamo.

Nästan hela bandet innan spelningen


Caroline och jag, haha! Snacka om mitt i språnget!


In Action! ;D

Nu blir det frulle!
Lateeer!♥

Rolig spelning

God morgon allihopa!
Nu är jag i vetlanda och sitter och tittar på tv med min kusin. Igår var jag ju och spelade med Pearline i Växjö och det var riktigt kul igår! Det gick helt okej, men det var ändå kul på scenen. När vi kom hem så var vi i deras spellokal i några timmar och jammade och lite annat! Riktigt kul! Ska försöka få tag i några bilder från Oscar sedan så att ni får se :)

Nu är det sportlov och det ska bli så himla skönt att vara ledig! Jag har inget planerat, men det är skönt ibland med! Just det, glöm inte att ställa frågor!

Nu: svara på era kommentarer och sedan duscha!
Puss♥

Godmorgon allihopa!

Hoppas att ni har sovit gott?! Jag vaknade utvilad för en halvtimme sedan! Det hör inte till vanligheterna hörrni ;) Nu ska jag snart sticka till skolan och ha svenska. Jag älskar språk, så det blir kul! Idag är det sista dagen i skolan innan lovet! Såå skönt! Hörrni, ha nu en underbar fredag!

Puss♥


Så glad!

Tacktacktack till alla era snälla kommentarer om min blogg och om mig! Jag blir så himla glad! Hoppas ni fortsätter läsa bloggen! :)

Nu sitter jag och tittar på Årets kock och shit vad jag blir hungrig. Jag älskar mat! Det bara vattnas i munnen när de visar de smarriga rätterna. Imorgon blir det skolan igen och efter det åker jag till Växjö med Pearline för att spela. Ska bli sjukt kul att stå på scen igen, och denna gången vara frisk med! Då kan jag göra mitt bästa! Från fredag till lördag stannar jag sedan i Vetlanda. Så om jag inte hinner blogga imorgon, ha en riktigt bra fredagskväll!

Fortsätt fråga i frågestunden! Bara att slänga in en kommentar i vilket inlägg du vill och fråga om det du undrar över!

Sov gott!
Puss!♥

Vilken respons!

Puuhh, vad mycket kommentarer jag har fått på inlägget om Blondinbella. Så himla roligt att se vad ni tycker om henne! Det strömmar in kommentarer och jag har inte ens hunnit läsa hälften! Men roligt att ni gillar inlägget och så :)

jag har precis varit och köpt Ben N Jerry's: Cheesecake Brownie ♥ Såååå goottt! Tänkte äta den medans jag kollar på Årets Kock och Sveriges Värsta Bilförare. Efter det ska jag plugga lite..

Just det, lägg gärna till mig på bloglovin' om ni tycker om min blogg så att ni aldrig missar något inlägg! Follow tildasander

Ni glömmer väl inte att ställa frågor, bara att skriva bland kommentarerna i vilket inlägg som helst :)

Frågestund

Eftersom jag har fått många nu läsare idag tänkte jag köra en liten frågestund! Skriv frågorna i kommentarerna eller maila till [email protected] 



Kram!


Blogg.se startsida!

Wohoo, vilken överraskning jag fick när jag på tekniklektionen idag gick in på blogg.se och fick se mitt inlägg om Blondinbella! Statistiken var lika rolig att se den, och kommentarerna har jag inte hunnit läsa än.

Jag hoppas att några av er nya läsare stannar och fortsätter läsa min blogg! :)

Idag var ju första dagen i skolan på en vecka. Rätt skönt att vara tillbaka faktiskt och nästa vecka är det looov! Yeaahoo! Roligast idag var nog tekniken, mest för att jag såg mitt inlägg på startsidan, men också för att det är riktigt roligt folk jag har teknik med!

Nu ska jag läsa och svara era kommentarer!

Puuss!♥

Goodnight sweethearts!

Well, it's time for bed! Imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan som gäller. Känns skönt att äntligen vara frisk nu! Ikväll har vi varit hemma hos några kompisar och firat en födelsedag! Mycket trevligt!

Sov gott! ♥

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Johanna. 

Nu ska jag skriva 7 sanningar om mig själv och efter det så ska jag utmana 7 andra bloggare. Om de antar utmaningen så ska de länka mig till sin blogg.

- Jag är en riktig tidsoptimist och är alltid ute i sista sekund med allt jag gör. Jag är inte bra på att passa tider heller.

- Jag är jättemörkrädd och har varit det sedan jag var liten.

- Det bästa som finns i hela världen är att stå på scen och sjunga.

- Jag spenderar nästan alla mina pengar på kläder och är en riktig shopaholic.

- Jag gillar inte mitt hår, men vågar inte färga det eftersom jag är rädd att det ska bli ännu fulare.

- Mitt drömyrke är att jobba som sångerska och göra det jag älskar hela dagarna.

- Jag tycker att det är helt sjukt kul att dansa.

Jag utmanar:

Nattis

Nicolina

Evelina

Martina

Rebecca

Louise

Bea

Linn

Ett nytt bloggtips till er! Denna gången är det modebloggaren Linn som jag vill tipsa om. Hon skriver i Sofis Mode och Klick och jag gillar hennes blogg riktigt mycket! Hon har en enkel, men snygg stil och jag hämtar mycket inspiration från henne. Jag gillar hennes blogg för att hon blandar bilder från catwalken, spara/slösa tips och outfitbilder m.m i en salig blandning! Detta är verkligen en blogg jag kan rekommendera till de som vill veta det senaste inom modevärlden!


Mi Lajki

Jag har kollat på det här armbandet rätt länge och tycker att det är riktigt fint och nu såg jag att man kunde vinna det här.

Konstigt!

Oj, jag vet inte vad som hände med texten i förra inlägget eller hur man tar bort det. Äsch, ni får leva med det helt enkelt ;)

Nu kurrar min mage ordentligt!
Nästa: Frukost!

Later!

Buenos días!

Hoppas att ni har sovit gott och är ordentligt utvilade till alla dagens saker som skall göras. Jag har dock ingenting att göra idag, det blir rejält långtråkigt i längden att vara sjuk. Idag har vi friluftsdag i skolan. Jag skulle ha åkt skidor om jag varit frisk, men det är jag ju tyvärr inte! Så typiskt att jag blir sjuk just nu, eftersom jag har längtat efter att åka skidor igen. Jag har inte åkt på två år tror jag. Det är så himla kul!

Nej, nu ska jag käka frulle. Tänkte lägga in ett till inlägg om en blogg jag läser sedan.

Adíos!

Ny kategori: Bloggar jag läser

Jag har gjort en ny kategori som jag kallar för bloggar jag läser. Jag tänker skriva lite om bloggar jag tycker är bra, varför jag läser dem osv.. Tänkte att det kunde vara roligt att få lite bloggtips! :)

Jag har redan skrivit två inlägg om bloggare. Det första om Frida och det andra om Isabella.

Kram!


uschuschusch!

Förlåt för att jag inte har skrivit något idag, men jag har kräkts två gånger. Usch, det är nog något av det värsta jag vet! Jag har varit helt utmattad enda tills nu och jag åt första gången idag för ungefär en timme sedan. Jag tror inte att det är magsjukan som tur är, eftersom jag inte har spytt upp det jag precis ätit än.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!
Puss ♥ 

Isabella Löwengrip

Jag vet att många har olika åsikter om Isabella Löwengrip alltså Blondinbella, men för mig är hon en stor förebild. Jag får enormt mycket inspiration från henne och hennes blogg är väldigt bra! Tänk er, hon är 18 år och går i trean på gymnasiet och hon har redan hunnit med mer än vad vissa gör under hela sina liv! Bl.a så äger hon två företag som går med storvinst och hon är snart ekonomiskt oberoende, vilket jag tycker är riktigt häftigt! Hon har medverkat i Let's Dance, haft ett eget tv-program, gör just nu en egen klädkollektion, ja listan kan göras lång.. Hon har själv skapat sig ett namn genom att börja blogga och skriva om vad hon tycker och tänker. Det är otroligt att det kan göra henne så stor! Jag tycker det är coolt att det är hon själv som har tagit sig så här långt och det visar bara hur målmedveten och driven hon är.

Hon får ta emot så otroligt mycket skit, men hon fortsätter gå sin väg ändå. Isabella säger alltid vad hon tycker och tänker, och det är något som jag gillar med henne! Jag tror att de flesta inte gillar henne på grund av den vanliga svenska avundsjukan. Människor kan inte glädjas åt andras framgång och måste då istället hitta fel på personen och klanka ner på den. Jag vet precis hur det är, eftersom jag själv har suttit i den sitsen ett antal gånger. Jag blir så himla förbannad när jag tänker på det.

Isabella är ju just nu mitt inne i debatten om mat,vikt och utseendefixering. Hon anser att alla är fina som de är och jag håller med henne precis. Visst har vi väl alla någon gång gnällt över att vi väger för mycket och sådär, men i slutändan, vad gör det? Mår jag bättre för att jag inte äter den där lilla chokladbiten. Nej! Tvätom så tror jag att man mår bätttre om man unnar sig saker, man lever faktiskt bara en gång! Livet är helt enkelt för kort för att gå omkring och tänka på att man är tjock. Jag tränar minst tre gånger vecka och jag äter det jag vill och hur mycket jag vill för att då mår jag som bäst!

Isabella är helt enkelt en riktigt bra förebild! Jag gillar henne starkt och kommer att fortsätta göra det! YOU GO GIRL!


Sjukling

God morgon!

Idag är jag hemma från skolan igen. Är fortfarande förkyld, har halsont och känner mig allmänt hängig. Idag vaknade jag vid klockan 10, skönt! Det är så tråkigt att vara sjuk och inte ha något att göra! Det jobbigaste är ju att man missar väldigt mycket i skolan och det blir liksom dubbelt så mycket att göra när man kommer tillbaka. Jag har varit borta i två dagar och har redan missat två prov. Vi har friluftsdag på onsdag och det brukar alltid vara jättekul, men det ser ut som att jag missar den också. Nästa vecka har vi sportlov och det ska bli så himla skönt!

Ha en bra dag!
Ciao!


Helgen

Hej på er! Förlåt att jag inte har uppdaterat sen i torsdags, men jag har inte haft ork. För att precis som jag trodde så har jag åkt på en riktig influensa. Usch, ja hatar att vara sjuk! Jag hostar så mycket så att det känns som att bröstkorgen ska hoppa ut, är täppt, och har feber och huvudvärk.

Så himla typiskt att jag blev sjuk till i fredags då jag körade åt Pearline. Jag mådde inte alls bra, men Ipren var min bästa vän så det gik rätt bra ändå! Var hemma från skolan, men jag kände att jag inte kunde säga att jag inte kunde till killarna för att då hade jag sabbat rätt mycket. Jag ver verkligen jättenervös att rösten skulle "skära sig", men som tur var så gick det bra! Vi var i Värnamo och spelade på någon fritidsgård. Det var tävlingen Rockkarusellen som vi var med i. Vi fick inte reda på hur det gick eftersom vi ska spela två gånger till innan vi får reda på poängen. Jag tog inge kort, men jag ska få från Carro så lägger upp dem så fort jag har dem. Vi var hemma vid tolv ungefär och då stupade jag i säng.

På lördagen vaknade jag upp i Vetlanda hos mina kusiner. Jag var en stund på stan och fikade med min ena kusin och min morbror. Hann även med an snabbis i några affärer och det blev några köp. En kavaj, jeansjacka, bälte och diadem. Kan visa er sakerna imorgon. Jag åkte hem till Eksjö vid åtta och tog det bara lugnt på kvällen.

Idag har jag kollat på tv hela dagen. Har varit jättetrött och inte orkat göra någonting. Jag sitter fortfarande i min pyjamas. Det blir ingen skola för mig imorgon heller, det känns bätttre att bli helt frisk innan jag går till skolan igen. hoppas att jag inte är förkyld på fredag, för att då ska jag köra igen. Denna gången i Växjö. ska bli jätteul! 

Nähä, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Vi hörs imorgon!

Puss!♥ 

RSS 2.0