Sjukling

Hej på er!
Det blev precis som jag kände på mig igår.. Jag har gått och blivit sjuk igen. Så jobbigt! Det är tråkigt att jag blir sjuk på min praovecka, som lätt är den roligaste veckan på hela läsåret.

Den andra praoplatsen, som jag var på för första gången idag, var jätterolig! Jag tar kunder, slår in presenter osv.. Jag har ju klippt mig också, och det blev superfint! Hon stylade även mitt hår efter, eftersom att jag skulle intevjuas. Det var den lokala tidningen i Eksjö som intervjuade om en kulturtävling. Jag har tagit ett kort på håret, men jag orkar inte lägga in det just nu.

Blir inget mer inlägg idag tror jag inte!
Hoppas att ni får en toppenkväll!
Kram!

Rolig dag framför mig!

Godmorgon!

Allt bra med er? Jag mår toppen, förutom att jag har jätteont i halsen. Det kliar liksom, jätteirriterande! Jag hoppas att det inte är halsfluss eller liknande iallafall.. Jag funderar på om det kan vara att jag inte tål en juice som mamma har köpt hem, som är fylld med massa exotiska frukter..

Idag så ska jag praoa på Smått & Gott och det ska bli jätteroligt! Efter jag har slutat så ska jag iväg och klippa mig! Det behövs verkligen! Sedan får jag skynda mig iväg till en intervju, där jag ska berätta lite om en tävling som jag har varit med i förra året och som jag ska tävla i på lördag. Den pågår i hela landet just nu, den heter UKM. Inte den bästa bloggdagen idag helt enkelt..

Nu måste jag skynda mig!
Ha en bra dag!

MUMMA!

Kolla in de här snyggingarna! Lätt att de ska bli kompisar med min garderob! Dessutom är det jeansleggings, som är helt underbart att ha på sig! Känns som ett andra skinn! De här är från Vila, ett märke som jag tycker har jättemånga snygga kläder just nu!


Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Första praodagen!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen och har äntligen tid för att blogga ordentligt igen. Tack snälla ni för att ni fortsätter att läsa och kommentera, även fast jag uppdaterar uselt!

Idag har jag iallafall inlett min preovecka, mycket roligt eftersom att jag anser att praon är något av det roligaste på hela skolåret! Jag ska vara i en delikatessbutik, som säljer ost, choklad osv.. Den var dock stängd idag, så jag var hos min morbrors fru i hennes butik HemÅvila. Kika in på hennes fina blogg och hemsida! Jag jobbade med Emma och vi hängde om i butiken, så det blev jättefint och vårigt! Imorgon börjar jag dock på den andra butiken och det ska också bli kanonkul!

Efter att jag slutat så gick jag med Ida till H&M och sedan gick vi och fikade, mys!



Massa Kramar! /Tilda

CHUNG!

Godmorgon på er!
Riktigt usel uppdatering, jag vet! Jag har dock inte haft någon inspiration vad jag ska skriva om, så det kändes onödigt att lägga in helt tråkiga och menlösa bilder..

Nu ligger jag i sängen och tittar på tv, och snart ska jag åka till Vetlanda för att fira Ida som har 16-årsfest idag! Det blir trevligt! Så bloggningen kommer tyvärr att lida i helgen med, men imorgon kommer jag hem igen och då kommer jag att lägga in bilder från hela veckan. Pappa är ju hemma med min laptop igen!

Vet ni? Igår när jag tittade in på en blogg som jag följer så såg jag en bild av mig själv! Det var nämligen Chungs blogg, en blogg om skönhet, eftersom att hon är makeupartist. Jag såg för några dagar sedan att man kunde skicka in en bild på sig själv, och så gav hon en tips på hur man kunde sminka sig för att framhäva sitt ansikte. Jag tänkte att det kunde vara en rolig grej, så jag skickade in. Och hon valde ut mig! Jätteroligt! Så jag blev jätteglad för hennes komplimanger  och tips! Läs inlägget här, tyvärr kan jag inte länka till just inlägget så ni får bläddra ner lite på bloggen tills ni ser en bild av mig!



Och hörni, ni missar väl inte Robinson och Erik ikväll?

Modevisning snart!

Hola! Nu kom jag precis hem från skolan och nu ska jag trycka i mig lite pastasallad snabbt för att sedan hoppa in i duschen, fixa mitt hår hos nattis, soundchecka... puhh.. Ni märker kanske att jag ahr det lite stressigt idag.. Jag ska iallafall gå modevining idag, kul! :) Jag ska även sjunga, så jag fösöker spela in iallafall en låt som jag kan visa er imorgon!

Gotta go! Puss!


Fartfylld dag!

Hej allihopa! Förlåt för att det inte har kommit någon uppdatering idag, men det ena skälet är att jag inte hunnit sätta mig framför datorn förräns nu och det andra skälet är att pappa har med sig min laptop i Malmö och där har jag alla min bilder osv.. Därför kommer kanske inte bloggningen vara på topp denna veckan, hoppas att ni förstår! :)

Iallafall, idag har jag först varit i skolan där jag bla fick betyg på en inlämning i bild.. MVG!!! Wohooo! Jag är faktiskt urkass på att rita, jag skojar inte! Fick även tillbaka ena delen av matteprovet med alla rätt! :D Efter skolan åkte jag direkt och provade kläder till en modevisning imorgon. Jag ska även sjunga där så att imorgon kommer tyvärr också att blir en dålig bloggdag..

Efter klädprovningen dömde jag en hanbollsmatch och sedan tränade jag själv! Härlig dag helt enkelt!

Nej, nu ska jag plugga texter tills imorgon och sedan blir det sängen!
Pusshej!


Modellbild från Uppsala!

Statistiken!

Just det.. Jag såg att min statistik höjts rättså rejält.. Är det någon som vet varför? Någon som länkat osv..?

Kram!


Sleepy monday!

Hallå! Hur ärdet med er? Med mig är det bra, förutom att det har kommit snö igen! Så himla tråkigt! Jag som verkligen hade fått in vårkänslorna..

Idag ahr jag varit i skolan, som var tråkig och seg idag.. Nu ska jag sova tänkte jag, jag är helt sjukt trött! Så vi hörs senare! Puss!


Handboll för hela slanten!

Hej på er! Såg ni på Robinson igår? Erik höll ju på att åka ut direkt, vilken tur att han fick stanna! Vad tyckte ni annars om programmet? Jag tycker att det var sådär..

Dagen började med att jag sov till nästan halv elva! Så skönt! Efter det så skulle jag döma två handbollsmatcher, det gick riktigt bra idag faktiskt! Det är ett rätt enkelt och roligt sätt att tjäna pengar på iallafall! :) Nu ska jag snart ner till idrottshallen igen för att spela match mot Växjö. Inte jättetaggad kanske, men det kommer..

Vi hörs senare!


Laget!

Robinson ikväll!

Hej på er! Idag har jag varit på konfirmation hela dagen. Det har faktiskt varit jätteroligt! Det var en slags tävling  och mitt lag lyckades vinna över ungefär 27 andra lag! Härligt!

Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n, det är ju premiär för Robinson på TV4 ikväll. Min morbrors bästa kompis ska vara med, Erik Blomqvist. Det ka bli riktigt roligt att följa honom, efterom att jag känner honom! Så jag tycker att ni ska sätta på tv:n på fyran klockan 20.00 och heja på Erik!


Erik!

Äntligen helg!

Hej på er!
Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. I skolan så hade jag so-prov som kändes bra, hoppas att resultatet visar detsamma ;) Idag har jag även sjungit i skolan i vårt café, det gick helt okej. Efter skolan åkte jag och tränade handboll, det kände rättså segt idag.

Ikväll har jag tagit det riktigt lugnt, skönt! Självklart har jag tittat på Let's Dance och jag tycker att Laila är helt sjukt grym! Jag hoppas att hon går vidare till finalen! :)

Imorgon blir det konfirmation hela dagen och på kvällen ska jag bänka mig framför Robinson på TV4! Heja Erik! :D

Kram!

Rolig dag!

Hej på er!
Idag har jag verkligen haft fullt upp, men det gillar vi! Första var jag i skolan som kändes riktigt seg idag. Efter det skyndade jag mig upp till gymnasiet för att repa igenom låten We Are som jag skulle köra Ines till. Efter det var det sminkning och hårfixning som gällde. En kompis tog bilder, så jag visar er så fort jag fått dem!

Framträdandet gick jättebra och jag kom ihåg texten! Jag blir alltid nervös över texten som jag ska sjunga och inbillar mig att jag ska glömma den, även att jag vet att jag kan låten utantill. Jaja, det är nog bara något som sitter i huvudet som man får träna bort helt enkelt..

Efter att allt var färdigt så gick vi och ut och åt. Mysigt och väldigt gott!

Nej, nu ska jag plugga lite so och sedan så blir det sängen för mig..
Godnatt!

dagens

Åh, vad skönt det var att gå ut lite. Det är verkligen skönt ute idag, inte för kallt, men ändå inte jättevarmt! Här kommer dagens outfit:


Skinnjacka-H&M
Tshirt-Gina Tricot
Sjal-Pieces Accessories
Slitna jeans-Gina Tricot

Sängen nästa!

Promenad nästa

Nu ska jag gå ut och gå med Amelie. Mysigt och nyttigt! Skönt att komma ut i luften lite!

Hörs snart!
Puss!

Nytt i smyckesskrinet!

Detta söta armbandet hittade jag i fredags på Kappahl. De har verkligen gjort riktigt snygga armband nu det senaste! Så sött till våren! Kika in där om ni letar efter armband!


Vårkänslorna spirar!

Vilken härlig dag jag har haft idag! Jag hoppas verkligen att ni njuter av det fina vädret och att ni haft en riktigt bra dag! Onsdagar är nog den lugnaste och slappaste dagen på hela veckan, vi har bara två "riktiga" ämnen. Hehe, det lät lite dumt men jag anser att musik och syslöjd är rätt slappa...

På rasten idag så gick jag och ett par andra tjejer och köpte glass, självklart B&J! Men inte halvlitersburken, utan den där cookien som finns i GB:s glasslåda! Muy bien! Efter det satte vi oss i solen och bara njöt av att värmen äntligen har kommit! Hur skönt? Massa skönt!

Nu sitter jag här och är allmänt glad och ska snart plugga lite industriella revolutionen. Till min stora glädje så såg jag att min lillbror har bakat chokladbollar! Mums! Pluggandet lär inte bli lika tråkigt med en skinande sol utanför fönstret och chokladbollar!

Hoppas att ni får en härlig dag!


Godmorgon!

Hej på er! Nu sitter jag i skolan på intressevalet och har musik. Jag har precis repat ABBA med Annie, superb! I looove ABBA! De har så enkla men ändå helt sjukt bra låtar som sätter sig på hjärnan! Jag tar det dock lite lugnt, eftersom att min hals inte är riktigt frisk än..

Idag blir det skolan till klockan tre och efter det kanske att jag träffar Amelie en stund. Jag måste iallafall plugga so ikväll, industriella revolutionen, lagom kul sådär..

Have to go!

Clothes of today


Blus-Vila
Kofta-Vila
Body-Gina Tricot
Jeansleggins med skinndetalj-Vila
Armband-Lindex, Kappahl
  ♥

Våren på väg!!(?)

Hallååå!
Hur är det med er? Med mig är det bara bra, förutom att jag är rätt trött på att vissa man tror man kan lita på visar sig vara helt motsatta och falska! Solen skiner och det gör mig helt glad och varm i hela kroppen! Hoppas nu att det inte kommer mer snö. Jag har faktiskt kunnat ha min vårjacka på mig igår och idag, såååå skönt!

Idag har skoldagen gått riktigt snabbt, skönt det! Vi har det rättså lugnt nu i skolan, inte mycket prov eller läxor, skönt! Om två veckor ska jag ut på prao, jag ska vara i en delikatessbutik (butik som säljer choklad, ost, kex, marmelader etc.) Det ska bli jättekul och skönt att komma bort från skolan lite! :)

Laater!


HV71 vidare till semifinal!

Wohooo! Nu har jag precis suttit bänkad framför tv:n och tittat på matchen mellan HV71-Timrå. Ni skulle ha sett oss, 10 personer, som satt och skrek varje gång HV fick in pucken i målet! Riktigt bra gjort av dem, eftersom att de innan låg under med 3-1 i matcher, men ryckte upp sig och såg till att vinna och gå vidare till semifinal!



Nu ska jag sova, jag var helt slut imorse, så jag vill lägga mig i tid nu!

Godnatt och puss!

Ännu mer vårsnyggt!

Kikade in på H&M för ett tag sedan och hittade ett par godbitar som jag satte ihop i ett collage!


skärp 129 väska 198 kjol, blus 249

Fråga om skor

Jag såg för ett tag sen att det var en av er som frågade vart jag hade köpt skorna jag har på mig här under och vad dem kostade. Du som frågade var anonym, så jag svarar genom bloggen istället och hoppas på att du läser detta så att du får svar! Skorna är från Bronx och köptes förra eller förrförra året, så de finns nog inte kvar i butik. Jag tror dock att det finns många skoletter i skoaffärerna nu, så ut och leta!! ;)


Något tips?

Åh, vad sugen jag är på smoothie nu! Dock är jag faktiskt lite trött på hallonsmoothien jag brukar dricka.. Har ni något tips på en god smoothie? Skickaskickaskicka!!


Månsmånsmåns!

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, inget speciellt eller roligt som har hänt.. Jag har ingenting inplanerat i eftermiddag, så det blir en riktig slappisdag idag! ;) Skönt!!

Måste bara visa er detta helt uuuunderbara filmklipp på Måns Zelmerlöw där han sjunger sin låt från Melodifestivalen "Hope & Glory" akustiskt! Vilken röst killen har! Och hans utstrålning ska vi ju inte prata om!! Till sist, HUR SNYGG ÄR HAN INTE??!!


Skrällen i Melodifestivalen!

Att det var final i Melodifestivalen igår lär ju ingen ha missat, jag tror att nästan halva Sverige satt bänkade framför TV-apparaterna. Mina favoriter var Måns, Alcazar, EMD och Agnes. Jag tycker att alla fyra har låtar som sätter sig på hjärnan och man blir riktigt glad av dem!

Den som i slutet, efter en mycket nervös omröstning, vann var ju faktiskt operasångerskan Malena Ernman. Jag hade faktiskt inte trott att hon ens skulle kommit på topp 5. Det var riktigt överraskande och jag tycker inte att det var rätt bidrag som vann. I och för sig så kommer det nog att gå rättså bra i Eurovision eftersom att det brukar ju vara lite annorlunda låtar som slår.

Måste ge en eloge till Petra Mede också som har fått så mycket skit genom programmet, men jag tycker att hon har varit bra! Hon har klockrena kommentar på rätt ställe och jag låg och asgarvade ett antal gånger i soffan igår... ;)


Jag har fått en kusin!

Godmorgon!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag hade fullt upp. Jag har nämligen fått en liten kusin, en tjej! Så mysigt! Vi var och hälsade på hos henne igår. Den lilla tjejen var jättesöt, hon hade stora klara blåa ögon och låg och kollade nyfiket hela tiden. Tyvärr tog jag ingen bild, eftersom jag inte ville köra upp en blixt framför ögonen på henne direkt.. Jag får ta en bild nästa gång och visa er!

Innan vi åkte dit så var vi och handlade kläder till henne, och shit vad mycket söta bebiskläder det finns! Vissa kläder är ju så fina att man själv skulle vilja ha dem.. Haha ;) Men jag shoppade ju faktiskt också en jacka och ett armband, perfekt fredag liksom ;) Jag visar er senare!
På kvällen åkte vi vidare till mina äldre kusiner där vi åt Thaimat och tittade på Let's Dance!

Ja, nu vet ni ju vart jag höll hus igår, och idag kommer en kompis från Stockholm till mig, så därför kan uppdateringen kanske lida idag med tyvärr... Tack för att ni fortfarande läser min blogg ändå!


Kolla vilka fina lockar jag får om jag badar utomhus på sommaren eller i klorvatten!
Ge mig sommar!

Lika som bär?

Hejhallå! Hoppas att allt är bra med er! Jag mår toppen, dock är jag litet förkyld och fryser som attans! Hmm, vet inte varför? Idag har det varit skolan och det hände inget speciellt.. Snart ska jag och träna handboll, det var två veckor sen nu.. Så det blir roligt, jag har haft fullt upp med musiken nu senaste tiden så handbollen har fått lida, känner att jag latat till mig lite under denna tiden men det ska det bli ändring på nu igen!

Just det, det är några av er som i kommentarerna har skrivit att ni tycker att jag är lik Amanda Seyfried (hon i Mamma Mia filmen ni vet) och Gemma Ward (modellen). Amanda har jag faktiskt hört innan att jag är lik, men inte Gemma.Även Lindsay Lohan.. Jag tar det som komplimanger, alla tre är ju snygga, haha ;)

 
Vad tycker ni, är jag lik någon av dem?


Nytt i garderoben!

Kommer ni ihåg mitt inlägg i början av januari där jag beklagade mig över att skinnjackan som jag suktat efter ett tag var slut i min storlek när jag väl skulle köpa den?

I lördags så bara hängde den där på H&M. Nu hänger den i säkert förvar hemma i garderoben, hehe ;) Den är redan använd tre gånger och den kommer bli perfekt till en söt klänning och gldiatorsandaler i sommar!



Nu ska jag gå och lägga mig, om jag lägger mig runt tio varje kväll så vet jag att jag är piss dagen efter! Dock har det inte riktigt blivit så denna veckan..

Godnatt! ♥

Vad gjorde jag egentligen hela dagen igår?

Jo, jag sjöng på Paolo Robertos föreläsning! Roligt va? Vi dansade och sjöng till "Eye Of The Tiger" och "Fighter".

Jag var i lokalen vid åtta på morgonen för att repa och vid klockan 10 körde vi igång! Det gick jättebra, men det var lite tekniska problem så det var synd!

Efter första spelningen sprang jag till skolan för att ha två lektioner och ett engelskaprov.. Vilka kontraster att ena timme stå på samma scen som Paolo Roberto inför 300 månniskor och timmen senare sitta i skolbänken att göra prov...

Efter den korta skoldagen så åkte jag till andra föreställningen där det återigen blev strul med mikrofonerna.. SÅ tråkigt med tekniska problem! Som tur var så gick det rätt bra ändå!

Paolo föreläste om kost, hälsa och träning och det var verkligen sjukt bra! Han är väldigt duktig på att prata och det är intressant att höra om hans erfarenheter. Bakom scen så var han en jättetrevlig och skämtsam kille.. Ni skulle höra vilka fräckisar han drog för oss.. ;)










Enda bilden jag fick på honom...

Lördag kväll och söndag!

Jag har ju innan berättat om i lördags förmiddag när jag var på audition. Jag har ju haft fullt upp nu hela helgen, men nu är det lugnt igen.

I lördags kväll hade jag en spelning på hotellet där jag sjöng inför ungefär 120 personer, riktigt roligt! Det var en tjej där som tog jättemånga fina kort, så jag väntar på att hon ska skicka dem så att jag kan lägga upp dem här på bloggen! Jag sjöng fyra låtar och det gick jättebra! Publiken var glada och det är alltid det roligaste!

I söndags så ringde klockan vid halv sju för att jag skulle med bussen till Vetlanda. Där skulle jag spela in mina stämmor till Pearline. Det gick riktigt bra och resultatet blev riktigt snyggt! Lovar er att lägga upp låtarna när de är helt färdiga!

Jag har ju som sagt lovat er att berätta vad jag har gjort för roligt idag. Jag berättar imorgon! Jag har varit igång nu från klockan sju, och knappt suttit ner någonting, så sängen lockar kan man verkligen säga... ;)

Sov gott! Godnatt!

Sorry mate!

Förlåt för den urkassa uppladdningen, men det är mycket med allt möjligt just nu.. Imorgon ska jag iallafall sjunga på en väldigt rolig sak.. Berättar mer om det och helgens sista uppträdanade imorgon!

Sov gott!

Lördag förmiddag

På fredagen efter att jag varit och sjungit med Pearline i Braås så sov jag hemma hos mormor. På lördagen ringde klockan vid halv sju, det var dags för auditionen för Talang 2009. Vi kom dit rätt tidigt och jag fick nummer 3. Det var 98 bidrag som hade anmält sig och det gick vidare ungefär 8 stycken. Jag sjöng låten Beautiful-Christina Aguilera! Det gick jättebra och jag är nöjd med mitt framträdande! :D Tyvärr gick jag inte vidare denna gången, men jag tror inte att Talang är rätt tävling..

Här kommer iallafall ett klipp på mitt framträdande:


 Vad tycker ni?

Bilder från spelningen med Pearline i fredags!

Här kommer alltså bilderna, tyvärr så var det ingen som blev riktigt bra.. Lite tråkigt, men så är det..








puuuhhh...

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha stressat runt sedan i fredags kväll, därav den urkassa uppdateringen. Vill bara börja med att tacka alla er som ger mig massor med fina ord om min klädstil. Jag läser alla kommentarer och blir såå himla glad ska ni veta!

I fredags så sjöng jag med Pearline i någon håla kom heter Braås. Spelningen gick riktigt bra och publiken gllade oss mycket verkade det som! Alla skivor som var med för att säljas tog slut på ett kick! Efter det blev det raka vägen hem till sängen.

Jag orkar inte berätta om idag ikväll, och så väntar jag på bilder från en tjej som fotograferade mig på mitt gig ikväll. Jag lägger in bilder och videos från idag och i fredags imorgon, jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre, jag har liksom varit vaken i 17 timmar nu.

Godnatt på er!
Sov gott!

På startsidan igen!

Hej allihopa! Vilken glad överraskning jag möttes av för ett par timmar sedan. Jag har nämligen hamnat på blogg.se startsida igen! Denna gången med mitt inlägg om vårens kläder, som ni kan se lite längre ner.. Riktigt roligt iallfall! Tack till alla er som gillade inlägget! :D

Idag har jag suttit framför laptopen hela morgonen och skrivit en bokrecension som ska vara inlämnad senast klockan 24.00 idag. Den är snart färdig, skönt! Snart kommer Amelie och vi ska se vad jag ska ha för kläder på mig nu när jag ska uppträda i helgen och sådär. Jag ska försöka att spela in några av framträdandena i helgen så att jag kan visa er!

Kisses!

Inspiration till den härliga våren!!

Idag har jag som sagt haft fotodag med Amanda! Vi har valt ut 10 outfiter inför den kommande våren! Alla outfiter är ihopsatta av mig och Amanda och kläderna är från min garderob!
I hope you like it ;)

DEL 1



Jeans - Levis
Skor - Din sko
Linne - H&M
Väska - Friis & Company
Diadem - Glitter



Blus - Vila
Kjol - JC
Skor - Din Sko
Armband - H&M



Chinos, Jeansjacka - Gina Tricot
Skor - H&M
Blus - Kappahl



Klänning, skor - Vila
Jeansjacka - Gina Tricot
Armband - Lindex, H&M, Kappahl



Jeanstights med skindetaljer - Vila
Skor - H&M
T-shirt - Gina Tricot
Kuvertväska - Gina Tricot
Väst, scarf - H&M


Inspiration till härliga våren!

DEL 2




Kjol, leggings, spetslinne, väst, jeansjacka - Gina Tricot,
Skor - Din sko



Kavaj, t-shirt - Gina Tricot
Skor - Bronx
Jeans - H&M



Kjol, scarf - Vila
T-shirt - Gina Tricot
Skor - Din sko



Jacka - Gina Tricot
Spetsklänning - Saint Tropez
Klänning - Object
Skor - H&M
Armband - Lindex, H&M, Kappahl



Jeans, t-shirt - Gina Tricot
Skor - Vila
Scarf - Pieces Accessories


Massor att göra nu..

Ja, forlåt för att min uppdatering fått lida idag. Just nu har jag massor att göra, samtal att ringa, ta olika beslut osv.. Det har resulterat i en rejäl huvudvärk nu.

Idag har jag fotat med Amanda. Massor av snygga våroutfiter som ni ska få ta del av lite senare! Vi har bakat kladdkaka också! Mumma! Vi har även hunnit med en fika och en tripp till Nässjö.

Kolla in bloggen om en stund!


Todays


Dålig bild ock stökig hall, men ni får leva med det! ;)

Jeansjacka Gina Tricot, Klänning Gina Tricot, Sjal Vila.

Hade en annan jacka över såklart, men tänk er vad skön när man kan ha bara jeansjacka, kjol,linne och gladiatorsandaler ute! LÄNGTA!!

Ben & Jerrys: Cheesecake Brownie

Just det, det är min absolut favorit Ben&Jerry's glassmak! Jag har precis varit och köpt en som jag och min lillebror åt upp så snabbt jag kom innanför dörren ungefär! Vilken är eran favoritsmak?


Onsdag=Fredag= Wiheeooo!

Just det jag glömde att säga att vi har studiedagar torsdag och fredag. Det betyder att jag inte går i skolan något mer den här veckan. GÖTT! Imorgon blir det tyvärr plugg, men också tt träffa Amanda. På fredag ska jag sjunga med Pearline, (tror jag?) i braås..


Wednesday

Hallåååå! Äntligen hemma och har intagit min favoritposition i sängen med datorn i knäet. SÅ skönt! Jag har frusit hela dagen och bara längtat efter att få krypa ner i sängen. Jag har lycket bli förkyld också, inte så bra på tanke med att jag ska sjunga ungefär fyra gånger i helgen. Jag fick ett till erbjudande idag tills på lördag, får se om jag hinner det.. Jag tror att jag är på ett annat ställe då och sedan så tar det rätt så lång tid att repa in ett par låtar så att de sitter riktigt bra! Men det skulle nog inte vara så stort på problem om jag nu gör det.

Iallafall, känner att jag kommer in på annat ibland.. ;p Idag har jag varit i skolan, tråkigt idag! Efter skolan åkte jag till gymnasiet för att repa med Ines. Det kommer bli jättebra tror jag! Måste bara öva lite på texten och koreografin! 

Ikväll ska jag:  ringa ett par samtal, plugga, bestämma låt och sen var det något mer, men kommer inte ihåg..

Just det! Jag kom ihåg att fota dagens outfit så jag lägger in en bild på den sen!


Kan ni hjälpa mig?!

Jag har valt låt nu tills på lördag och jag letar efter en intrumental/karaoke version till låten Tattoo-Jordin Sparks. Om någon av er har den eller vet vart man kan köpa/ladda hem den så kan ni väl skriva i kommentarerna!
Tack så mycket!

Helt nya Fornarinajeans på Tradera!

Nu har jag precis hjälpt Amanda med att lägga in hennes jeans på Tradera. Här kan du hitta dem och lägga ett bud på dem! Äkta Fornarinajeans till ett kanonpris, passa på! :D



Amandas kille har också blogg, den handlar om stekarlivet i Eksjö! Kolla in den här!

Annorlunda konfirmation

Hej på er!
Biologiprovet idag gick bra, men jag har en del kvar som jag ska göra imorgon. Det blir plugg idag med, denna gången SO och franska revolutionen...

Skoldagen gick snabbt och efter skolan åkte jag på konfirmation. Där sjöng vi först låtarna till dagen då vi konfirmeras. Jag känner inte riktigt för de låtar som jag ska sjunga, får se om jag byter. Efter det så fick vi gå ner i ett rum i källaren dä de hade dukat upp. När vi satt oss kom det in massa vuxna, och efter det fick vi ta på oss en ögonbindel. En vuxen ledde oss på en tur där de berättade om kristendomen, det var faktiskt intressant. Men också lite läskigt, eftersom att man inte såg något.

Nu blir det SO och efter det ska jag träffa Amanda. Såg förresten bland kommentarerna till inlägget där jag frågade om vad ni ville läsa om här på bloggen att många ville läsa om mode och se mina outfits. Ska försöka göra det lite mer, men jag har inte så mycket tid nu för bloggen när det är mycket i skolan.

Hörs senare!


Jag har kramp i armen!

Ja, det stämmer faktiskt! Jag har pluggat biologi sedan halv sju, och jag är bara halvvägs. Åh, vad jag blir arg på mig själv, eftersom jag hela tiden skjuter upp alla mina läxor, prov och inlämningar. Istället sätter jag mig framför datorn och fastnar där i kanske två-tre timmar.

Tillbaka till böckerna, vi hörs imorgon!
Puss!


Jag som trodde att våren var på väg!

Usch, det vräker ner snö här! Jag vill verkligen inte ha mer snö och slask nu. vad jag längtar efter våren och sommaren när man kan gå utan jacka och med bara ett par shorts och ett linne. Idag har vi egentligen inte gjort någonting i skolan. Efter skolan var jag och repade lite med Ines som jag ska köra till om någon vecka ungefär.

Eftermiddagen blir plugg för hela slanten. Jag har biologiprov om matspjälkning imorgon och på onsdag har jag en stor läxa i SO...

Hörs senare!♥

Nytt i garderoben

De här snyggingarna blev mina i fredags. Jag tycker om dem jättemycket, eftersom att man både kan ha dem till vardags och fest. Det är lite synd bara att de stora i storleken, jag har XS men ändå så är de litelite stora vid benen. Men jag får leva med det ;) Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Vila - 299 kr

Domare!

Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan åka iväg och döma en handbollsmatch. idag ska jag döma tjejer som är 10 år. Jag tycker att det är mycket lättare att döma tjejer, för att de är lite försiktigare än killar.

Bild från en annan gång jag dömde! :)

Melodifestivalens bästa bidrag

Igår var det ju sista deltävlingen i Melodifestivlen. Tänk er att få chansen att vara med där. Det är verkligen en dröm för mig! Nu har jag suttit och kollat igenom alla bidrag och kommit fram till att denna är bäst! Fy fasen vad glad och peppad man blir av den! Jag kan lova er att den kommer spelas flitigt på alla discon i vår. Jag älskar deras koregrafi och deras röster tillsammans!

Alcazar-Stay the night

Stay the night,won't you stay the night. I can be your lover, hold on tight.
Stay the night, if you stay the night. I can be your guide to paradise

This weekend

Heej! Förlåt för riktigt usel uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp! I fredags åkte jag till Vetlanda för att träffa Ida direkt efter skolan. Det var en jättetrevlig kväll där jag fick träffa hennes kompisar.

Jag sov hos Ida till lördag och vi gick ner på stan för att fika. Jag drack en chailatte!♥ Love it! Efter det tog vi bussen hem till mig. Vid fyra gick jag till gymnasiet aula för att titta på en modevisning/show arrangerat av ett UF-företag! Det var väl helt okej, lite segt.. Åh, jag längtar till att gå modell igen, men det blir några modeisningar framåt nu :D! Igår kväll var jag med familjen hos ett par kompisar till oss. Trevligt!


Idag blir det plugg till 100% och så ska jag döma en handbollsmatch med!

Later babes!


RSS 2.0