Mmmumma!


Jag skojar verkligen inte när jag säger att detta är den godaste tårtan i världen! (efter mormors cheeseckae såklart)
Det enda du behöver är marängbottnar, grädde och jordgubbar.

Börja med att lägga en marängbotten på ett fat. Vispa grädden och lägg på ett jämnt jämnt lager. Skiva jordgubbarna och lägg de på grädden. Lägg på en marängbotten över jordgubbarna och grädden. Ta grädden igen ocg toppa med jordgubbar!
Enkelt, va?!

Nu måste jag verkligen skriva min religonsuppsats...

cherry cherry boom boom


Tunika- Vero Moda
Shorts- Vila
Gladiatorsandaler- Friis & Company
Väska- JC
Solglasögon- Gina Tricot
Läderarmband - OXXO
Silverarmband- Unica

Jordgubbstårta och sol

Vilken värme! Jag har just kommit hem från min kusin Hilmas 5-årskalas. Vi har suttit ute på deras altan hela eftermiddagen och det är så sjukt skönt med värmen! Jag älskar det!

         
Hilma fick massor fina paket. Så himla söt!

Ni ska veta vilket hår lillan har! To die for! Jag fixade hennes hår med en vanlig locktång och fäste det med två klämmor där bak.


Av oss fick hon en dvärgkanin som hon direkt döpte till Zlatan! Smeknamnet blev såklart Ibra.


Vilken poser hon är redan! ;)
Jordgubbstårtan är den godaste tårtan i hela världen för övrigt!

Schidelatcsha

Hej på er!

Kvällen igår var bara väldigt.. konstig! Helt okej, men kunde ha varit roligare helt enkelt.

Idag ar jag luggit ute på altanen, läst Veckorevyn och bara lapat sol. Helt sjukt skönt! Jag hoppas att ni inte sitter inne framför datorn hela dagen, utan att ni är ute i det sköna vädret! Varför sitter jag inne då? Jo, jag ska snart ivär till min lilla kusin som fyller 5 år. Tänk vad skönt att vara liten, inte behöva tänka på något!



Nej, nu måste jag skynda mig, har 40 minuter på mig att duscha, sminka mig, klä på mig och allt det där!

Puss!

Vilken värme!

Men jag klagar definitivt inte! Efter jobbet så mötte jag upp Amelie och nu har vi suttit ute och stekt i solen med varsin glass i handen. Underbart!

Nu blir är det Vårskriket som gäller ikväll ( bla. Lasse Lindh och Jonathan Fagerlund spelar) så att nu ska vi göra oss snygga till kvällen! Kommer att bli awesome!

Hörs imorgon! Ha en underbar lördagskväll!
Puss!

Sunny day!

Godmorgon!
Nu ska jag iväg och jobba om en timme!  Vi hörs när jag kommer hem och då får ni veta vem kändisen på bilden nedanför är!

Puss!

Flower is power!

Här är den nya tunikan som jag pratade om igår:


 

Den kommer ifrån Vero Moda (!), jag brukar aaaaaldrig hitta något där men deen här tyckte jag om!
Förresten, gissa vem som står bredvid mig i röda byxor, kan avslöja att det är en känd person...

Nu ropar sängen efter mig, Godnatt!


Ibland har man allt turen med sig..

Nu är jag äntligen hemma från skolan, så skönt att det är fredag! Helgen har jag massa olika alternativ på vad jag kan göra, så jag har ingen aning om vad som händer. Det är alltid så att allt roligt händer på samma dag!

I skolan så hade jag fysikprov som gick jättebra! Vi hade tydligen matteprov idag också, det hade jag inte en anning om men det gick toppen ändå! Jag har fått reda på lite betyg också, MVG i svenska, engelska, so, matte och musik! Härligt! 

Förresten så tappade jag min plånbok idag efter att jag köpt glass. Som tur var så var det några snälla ärliga tanter som hittade den så att den kom tillbaka med alla pengar och kort i! Puuh.. De som känner mig blir nog inte förvånade. Jag är väldigt glömsk och slarvig, men det måste jag ändra på nu!

Godmorgon!

Nu flänger jag fram och tillbaka från garderoben till toaletten för att sminka mig.. Brukar se ut så på morgonen eftersom att jag är så morgontrött och ligger i sängen alldeles för länge! Idag så har jag två prov att göra i skolan, ett soprov och ett fysikprov!

Ha en bra dag!
Puss

Chailatte, love it!

Förresten, jag drack hemmgjord chailatte innan! Det blev faktiskt nästan lika gott som på café! Tänkte ge er receptet!

Chailatte (4 koppar)
6 dl mjölk
6 dl vatten
1 msk eller 2 påsar svart te
1 msk stött kardemumma
1-2 tsk kanel eller 1 kanelstång
½ tsk ingefära
1 nypa riven muskotnöt
1-1½ dl socker

Koka upp vattnet tillsammans med teet. Blanda i mjölken och kryddorna. Koka upp. Tillsätt sockret och låt sjuda i 10 min. Sila och häll upp i 4 muggar. Servera gärna med skummad mjölk på toppen.

Enkelt, va?! I och för sig så är det inte kanske de vanligaste ingredienserna, men jag tycker att ni borde prova!


Fashion against AIDS

Halloj! Har ni haft en bra dag? MIn dag har varit bra! Det märks verkligen att skolan snart är slut, eftersom att man inte gör någonting på lektionerna.. Jag har inte haft en enda riktig lektion idag. Istället så har vi varit ute, gått och fikat och spelat spel. Sjukt skönt! Efter skolan fikade jag med Amelie, mysigt! Jag köpte en tunika också, kan visa er imorgon!

Jag kikade just in på HMs hemsida också och såg att de har en ny kampanj som heter Fashion Against Aids. Det är kända artister som har designat kläder som säljs till förmån för aids. Det var en tshirt som jag gillade som Dita Von Teese har designat.


Nu ska jag plugga fysik och so..
puss!

090528

Godmorgon!
Nu är jag i skolan och ska ha svenska.. Det är jättetråkigt väder ute idag, skulle det inte vara sol hela veckan? Idag så har jag skola till klockan två och efter det ska jag hem till Nattis som har fått körtelfeber. Stackarn! Jag får trösta henne med glass! Efter det så måste jag hem och plugga, det känns tungt nu, men man får hänga i det sista!

Hörs senare!
Puss

Förresten, har ni tänkt på att det snart är Juni! Snart är det sommar! Året har gått helt sjukt snabbt!

Because I

Hej på er!
Nu är jag hemma från Oscar igen. Det gick jättebra och repa och vi hann nästan med alla låtar. Nu så borde jag plugga religion, men hur kul är det när man fått en sprillans ny låt skickad till sig. Den är faktiskt rätt bra.. Undrar om det skulle kunna bli något av den? Det får framtiden utvisa...

Nu ska jag snart krypa ner i min varma säng och imorgon är det dags för skolan igen..
Sov gott!


Hold me hard now, I'm fallin' again

Ändrade planer

Jag som hade planerat en myskväll hemma framför Sex And The City, men icke. Nu blir det att åka och repa till ett bröllop istället, men det är ju också kul! Dock så har jag ingen röst, men jag får väl prata eller något ;) Måste plugga lite SO på bussen också!

Vi hörs sen!
Puss


Triss i LV

Dessa coola LV-heelsen har både Vicoria Beckham, supertrendiga Alexa Chung och skådisen Michelle Monaghan fastnat för. De kan bli dina för 19 500 kronor, som hittat.... ;)

 
Vem bär dem bäst då?

Svennebanan

Kommer ni ihåg de där hemska sommarplågorna? Hejhej Monika, Boten Anna och allt vad de hette?
Jag tror att sommaren 2009s sommarplåga har kommit: Svennebanan


Refrängen är ju faktiskt rätt härlig och låten sätter sig på hjärnan direkt..
Låten kommer ju säkert att spelas på alla discon hela sommaren igenom,

Vad säger ni? Blir det är årets sommarplåga eller inte?

Outfit


Även på söndagen hade vi konfirmation! Då hade jag denna klänning på mig som är ifrån Object.
Skorna är från Din Sko
Armband från Unica




Konfirmation

En av sakerna som jag har gjort under tiden som bloggen inte har uppdaterats är att konfimera mig! Jag måste säga att hela konfirmationen har varit över mina förväntningar! Jag har lärt känna nya härliga människor och haft sjukt kul tillsammans med dem! Sista avslutningsresan till Stockholm var något otroligt roligt! Så till er som är yngre än mig, funderar ni på att konfimera er, gör det! Det är faktiskt kul!

 
Min klänning som jag älskar kommer ifrån Vila och skorna ifrån Din Sko.
Armbandet (som egentligen är ett halsband) är ifrån Silke.
Älskade Nattis hade fixat mina snygga lockar!


Sjöng gjorde jag också! Vår präst hade gjort ett skådespel med musik till! Väldigt lyckad och vår konfirmation blev inte vanlig och tråkig!






Nästan alla kusiner samlade plus Ida! Mormors underbara cheesecake med!
Den slår till och med Ben N Jerry's, och det är inte dåligt!


Jag, Hilma, Alfons, August och Millie!
<3


I'M BACK!

Ja, nu ska ni allt få se på bloggning! ;) Nu har jag inte bloggat ordentligt på en hel månad, men jag tror faktiskt att det behövs en paus ibland för att det ska bli kul igen! Så är det väl egentligen med allt?!

Under denna månaden har jag hunnit med massooor roligt! Det känns verkligen att sommaren är på väg nu! De flesta är glada, nutikerna svämmar över a färgglada plagg och alla går runt och är lite småkära.. Är inte våren helt underbar?

Vilken sommar vi har att se fram emot hörrni!

(Nu blev du väl glad Ida?! :D )


Måste åter igen tacka er för att ni fortfarande kollar in på bloggen! Hoppas att i fortsätter med det!

Puss!

USELT!

Förlåtförlåtförlåt för den uuuurkassa uppdateringen! Har en massa annat för mig på dagarna! Lovar att lägga in bilder från konfirmationsresan i Stockholm så fort jag kan!



Tack alla ni söta läsare som fortsätter att gå in här varje dag och kolla om jag uppdaterat! Så fort jag kommit igång igen så ska ni få se på bloggning ;)

RSS 2.0