hard work work

Ahhh, får panik på hur mycket inlämningar och prov jag har denna vecka:

→ Inlämning i hemkunskap där jag ska göra en måltid och utvärdera, skriva hur mycket näringsvärde osv min måltid innehåller.

→ Inlämning i biologi där jag ska motivera vilken drog som jag tror är värst att vara beroende av.

→ Inlämning i svenskan där jag ska reflektera kring min praovecka.

→ Prov i kemi om stål- och järnframställning, metaller, mineraler, bergarter, och stenar.

→ Prov i matte, geometri.

→ Stort läxförhör i fysik om atom- oxh kärnfysik.

Jag blir trött bara av att läsa vad jag måste göra den här veckan. Men vad tusan, det är bara att bita ihop och plugga. Fasen vad skönt det kommer att kännas på fredag eftermiddag säger jag bara!

Som ni förstår så kommer det inte att bli så mycket bloggning i veckan eftersom att jag sätter skolan före. Jag hoppas ni förstår och jag ska försöka slänga in åtminstone ett inlägg om dagen!

PUSS!


Sista söndagen i november

Hej på er!

Jag hann, som ni kanske märkte, inte blogga något mer igår. Jag, Alfons och Hilma hade en jättemysig och rolig kväll! Vi åt godis i massor, tittade på Robinson och åt pizza.

Idag har jag uppträtt på en adventskonsert i kyrkan med sånggruppen jag sjunger med, Soulsting. Vi sjöng jullåtar och det var en stor orkester med alla instrument ni kan tänka er: cello, trumpet, fiol osv.. Nu är jag helt slut och måste plugga! Jag kommer att tillbringa min vecka med mina skolböcker, härligt! ;)

Sov gott, imorgon är det sista dagen i november och sedan börjar årets mysigaste månad!

Pussar


Mina hjärtan!

Snart ska jag åka iväg till Vetlanda för att vara barnvakt åt mina två kusiner, Hilma och Alfons! ♥ Ska bli jättekul att träffa dem igen!

Jag vet inte riktigt om jag bloggar mer idag, annars hörs vi imorgon. Då ska jag lägga ut lite fler outfitbilder och andra bilder från veckan som gått. Imorgon är det redan första advent, kan ni tänka er det? Så mysigt!



På min födelsedag i somras: jag, Hilma, Alfons och August
<3


me monday







päls skinn silver rött



Friday oh it was

Tog en liten paus från bloggen igår kväll. Istället var jag hemma med familjen igår och åt tacos, tittade på idol och bara umgicks. Tror nog att det var tre månader sist som jag bara var hemma en fredagskväll och tog det lugnt och det vara välbehövligt!

Igår i skolan så överraskade vi vår lärare som fyllde år med tårta och sång, mycket lyckat! Det är så roligt att överraska någon!

Efter skolan jobbade jag på HemÅvila, en klädbutik som min mamma startade för ungefär 7 år sedan kanske, men som hon nu har sålt. Där säljer vi bla. Vila, Object, Saint Tropez. Det är riktigt kul att jobba där för att jag är ju väldigt intresserad av kläder och mode, så att få jobba i en klädesaffär passar mig perfekt ;)

När jag hade jobbat så mötte jag upp Amelie som hade klippt sig (ursnyggt!) och vi gick hem till Olle och träffade honom och Robin. Hur kul som helst att träffa dem igen!

Nu ska jag äta some breakfast, later!

Möte

Godmorgon!

Nu har jag precis skrivit ut protokollen från elevrådet, eftersom att jag är sekreterare där. Idag är det dags för styrelsemöte och vi har mycket roligt som vi ska planera, ska bli jättekul! jag slutar redan vi kvart över ett idag, så vi hörs då!

Ha en bra dag!

Min favorit på tv just nu!

Nu sitter jag framför datorn, där jag tyvärr spenderat hela eftermiddagen. Det är så lätt att hamna här, när man egentligen borde ha pluggat. Som tur är så är det inte direkt någon panik med pluggandet. Jag har försökt lägga in lite bilder från min mobilen, som är den enda dugliga kameran som jag har just för tillfället. I och för sig har jag en gammal digitalkamera, men den är så dålig.. Dock är min mobil helt konstig och har slutat fungera flera gånger idag. Jag blir så arg när tekniken runt omkring mig strular, mest för att jag är så dålig på att fixa sånt.. ;)

Nu ska jag slita mig från datorn för att titta på mitt favoritprogram at the moment: Mammas pojkar! Jag älskar det! Speciellt Naima, Bobby mamma, hon är så skön!

Vi hörs sen och då hoppas jag att jag har fått in bilderna på datorn!

Kladdkakebak!

Idag är jag frisk igen som tur är! Rätt konstigt att jag bara var sjuk i några timmar, men det var nog bara bivekningar av vaccinet, som tur är! Nu sitter jag här med Petra för att vi har bakat kladdkaka här hemma. Vi håller nämligen på med filmkunskap i svenskan och då ska vi spela in en film. Min grupp har valt att göra en matlagningsfilm. Idag har vi spelat in den, så att vi är snart färdiga men vi har lite kvar.

Nu ska vi snart åka tillbaka till skolan och ha fysik, inte mitt favoritämne direkt..
Hörs sen!
/T

Julkänsla!

Nu har jag piggnat till lite och ska snart gå och lägga mig så att jag förhoppningsvis är frisk tills imorgon! Har många roliga grejer på schemat imorgon bl.a fika med Moa och spela in en film till ett skolarbete.

Min lillebror och mamma har precis bakat lussebullar och dem var hur goda som helst! Det är något speciellt med lussebullsdoften säger jag bara! Åh, vad mysigt det är när man börjar baka och pynta, då känner man att snart är julen här! Jag älskar julen! Kan ni förstå att det redan är första advent på söndag? Shit, vad har det här året tagit vägen? Jag kan iallafall säga att jag har haft ett väldigt bra år, speciellt min sommar som var helt otroligt bra!!


Här är en låt som får er att komma i en riktig julstämning!

Agnes Carlsson & Måns Zelmerlöw - All I Want For Christmas is You


It happened!

Det som jag trodde skulle hända, det hände!! Jag blev sjuk av den där attans sprutan! På andra lektionen i skolan idag kände jag att jag fick mer och mer ont i huvudet, jag började frysa och jag mådde väldigt illa. I slutet av lektionen mådde jag så dåligt att jag fick gå hem. Så tråkigt eftersom jag missade ett läxförhör och ett prov, det är så jobbigt att behöva göra det i efterhand, för då får man dubbelt så mycket som alla andra! Jag gick hem vid tolv ungefär och somnade direkt när jag kom hem och har sovit till nyss.

Den lilla stund som jag faktiskt var i skolan så hann jag med väldigt mycket! På musiken så planerade vi julavslutningen, och den kommer att bli grym!! Ska bli så himla kul, både seriöst och mindre serisöt ;). Dessutom får vi vara i kyrkan och sjunga detta året, och det är verkligen den bästa platsen som finns att sjunga på, akustiken slår allt! Tänker inte avslöja så mycket mer, då inget är riktigt säkert än!

Andra lektionen var engelska där vi gjorde ett hörförståelsetest som faktiskt gick rätt bra! Skönt!!

Nu ska jag sova lite till, så att jag blir frisk tills imorgon!

Jag är ledsen att det blir mest text i bloggen nu, och inte så mycket bilder. Som sagt är min laptop på lagning, men när jag får tillbaka den ska jag spränga bloggen med bilder!! ;) Dessutom är min kamera sönder, men jag får en ny i julklapp hoppas jag så då får ni se på bloggande ;)

Puss Tilda

JAG KLARADE DET!!

Jag är stolt över mig själv, jag tog sprutan utan att tveka! Ni ska bara veta hur länge läkarna får berätta för mig att det inte gör ont osv annars! Det värsta är sprutan som man tar när man ska bedövas i munnen, den smakar ju också! Urrk.. Jag hoppas att jag håller mig frisk nu och inte blir sjuk, jag har massor att göra den här veckan. Framför allt i skolan, men helgen ser också ut att bli kanon!

Back to study, sleep tight!


Jag dör!!!

Mamma ringde just och sa att jag sak ta svininfluenssprutan idag! Jag har ju sprutfobi!!!! Usch, sprutor är verkligen det värsta jag vet, jag är så himla rädd för den där lilla nålen!! Men jag antar att det är bättre att ta den där jäkla sprutan är att få svininfluensan och vara helt utslagen i flera veckor.. PLus att jag hinner inte vara sjuk nu! Väldigt många har ju blivit sjuka efter att det tagit vaccinssprutan, men jag hoppas att jag slipper det!


 Har någon av er tagit sprutan? Blev ni sjuka efter?


Sköna tisdag

Nu sitter jag i skolan och börjar min mattelektion om åtta minuter. Idag har vi åkt skridskor, det är så sjukt tråkigt! Man bara fryser och måste ha en ful hjälm på sig, haha. Innan hade vi elevråd,vi håller på att få igenom några väldigt bra grejer så att det är spännande!

Efter skolan måste jag hem och plugga plugga plugga!! Vi har fyra prov och tre inlämningar på två veckor nu, så att jagmåsteplugga som tusan!

Hörs sen!

With the smile on my face

Hej på er!

Idag har jag haft fullt upp! Först var det skolan som jag inte varit i nu på en vecka. Det var lite segt att komma tillbaka, men det var kul att träffa kompisarna. Jag var på möte också och bestämde vilken låt jag ska sjunga solo på lucia i skolan, och det kommer bli hur bra som helst! Eftersom att vi inte vet om det går att fixa än, så väntar jag lite med att säga vilken låt det är. 

Skolan slutade vid tjugo över tre och efter det sprang jag till stationen för att hinna med bussen. Jag skulle nämligen till Vetlanda på sånglektion hos min otroligt duktiga sånglärare Therese. Jag lär mig så himla mycket av henne och det är så kul! 

Innan jag gick iväg och sjöng så träffade jag Micke, Jonathan och Ida en snabbis,mysigt! Nu sitter jag hemma hos min morbror och fikar med min mormor och lilla kusin Millie. Så roligt att träffa dem igen! Om en timme går bussen hem till Eksjö igen, så nu ska jag vara lite social. Hörs sen, så slänger jag in en outfit också!

Pusspuss 

Det kliar i mina fingrar

Jag sa ju att det var sista inlägget som jag lade in innan, men jag kan inte hålla mig. Det är ju så kul att blogga!! Hittade den här listan på Marie Serneholts blogg och tyckte att den var lite rolig, så här kommer den:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Olivia!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov..

Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med my lovely Am Sweetlove i telen! Saknar henne! ♥

Det sista du sa högt: Du är ju min plånbok, så du måste åka med!

Det senaste någon sa till dig: Jag går och äter yoghurt nu.

Vad har du druckit idag: Latte och blåbärlime.

Vad var det senaste du åt: Fläskfilé, me love!

Vad var det senaste du köpte: Hallonpaj och smoothie igår.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.

Vad är det för väder hos dig nu: Det är mörkt. Men annars är det regnigt och ruggigt.

Godaste glassmaken: B&J, Cheesecake Brownie!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja ibland, ibland inte...

Sover du tungt: Nja, inte så värst. Ibland..

Drömmer du mardrömmar: Sometimes

Trivs du med ditt jobb: Helt okej.

Favoritklädsel: Klänning, converse/ballerinas/sandaler/klackar och bara ben! Sommar, åh vad jag saknar!

Favoritlåt just nu: 3-Britney Spears

Vad ser du om du tittar till höger: Min familj i soffan som kollar på någon film.

Vad gör dig glad just nu: Att jag känner mig så lycklig!

Vad ska du göra härnäst: Hoppa in i duschen om jag kan slita mig från datorn någon gång.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Glad! Jag är bara väldigt lycklig just nu och är så glad över att jag verkligen har världens finaste vänner!♥

Favoritgodis: Bilar och zoo-apor!! 

Kläder just nu: Jeans, svart linne och underkläder såklart.

Sommarplaner?: Så långt fram i planeringen är jag inte riktigt, jag vet knappt vad jag ska göra på tisdag.

Hur många kuddar sover du med: 3. Ju fler, desto bättre!

Spelar du något instrument: Pyttelite gitarr.

Morgon eller nattmänniska: Både och lite tror jag. Det går i perioder det där..

Vad är viktigast för dig: Mina vänner, familj och släkt. Och att vara lycklig.

Är du kittlig: Oja!

Snarkar du: Ja, fast inte "vanliga" snarkningar, utan enligt andra så snarkar jag en jättehög någongång ibland. Haha, galet!!

Stjärntecken: Lejon.

Äckligaste insekten: Alla, hatar insekter!!!

Längtar du mest efter just nu: Nästa gång jag åker till Stockholm och min sånglektion imorgon!

goodbye for today

Sista inlägget idag, nu är det dags för riktigt roliga saker innan sängen kallar: packa upp, plugga och städa, woohoo! Vi avslutar dagen med en skön playlist med alla mina favoritlåtar, kan det bli bättre? Nja, tror inte det!


MusicPlaylistRingtones
MySpace Playlist at MixPod.com


a bit of what I bought:


Lila klänning - Topshop


Jeansskjorta


Grå pälsväst och svart basklänning

Här är lite av det som jag köpt. Jag orkade inte fota det andra men det blev lite smått och gott: läppglans, ringar, rengöring, strumpisar och sånt skoj :)


Det här gjorde min dag!

Jag kikade in på Magdalenas blogg och där hade hon skrivit ett inlägg om min prao. Jag blev så glad av hennes fina ord om mig, detta inlägg gjorde min dag!!

Här kan ni läsa inlägget: http://magdalenamoderat.wordpress.com/2009/11/19/prao-i-riksdagen/

Snällt, va? :)

I'M HOME

Back in Eksjö, det hurrar vi inte för! Men så fort jag bara kan, om det blir innan eller efter gymnasiet, ska jag ta mitt pick och pack och flytta dit! :D

Det jag har saknat hemma är såklart mina vänner, för dem är bäst! ♥

Har massor att skriva om, men nu blir det pappas goda fläskfilé, mums!

Puss

friday


Kavaj-H&M
Klänning-Acne


thursday


Kavaj-Vila
Klänning-Vero Moda
Klocka-OXXO


Bilder!

Lite fler bilder från min prao:


Debatt i kammaren


Rosenbad


Bankhallen, denna stora sal är entréhallen.




Tredje dagen, fredag, i Riksdagen

På morgonen fick jag vara med en stund på en valkonferens på Clarion Hotel. Där fick jag träffa Fredrik Reinfeldt och jag tog kort tillsammans med honom!



Resten av konferensen var hemlig, så därför kunde jag tyvärr bara vara med första delen. Då gick jag och Magdalena tillbaka till riksdagshuset där jag ännu en gång fick lyssna på en debatt i kammaren. Denna gång var det en debatt som jag lättare kunde relatera till, ungas arbetslöshet. Jag lyssnade i ungefär en timme och sedan var det dags för lunch. Där fick jag träffa två kolleger till Magdalena och det var väldigt trevligt!





Efter vi hade ätit så gick jag och Magdalena upp till hennes rum för att jag skulle göra en intervju med henne som jag ska använda vid en inlämning i skolan om min prao. Efter att vi pratat en stund om en riksdagsledamots arbete så var min prao slut. Det gick väldigt snabbt och jag hade gärna varit där längre, eftersom att det var så otroligt roligt! Dessa tre dagar har varit väldigt lärorika och denna praoplats är absolut den bästa jag varit på!



Stort tack till Magdalena som var otroligt vänlig och tog emot mig som praoelev hos henne!


Andra dagen, torsdag, i Riksdagen

Det första som jag skulle vara med på på torsdagen var ett sammanträde med de moderater som sitter i Socialutskottet. De diskuterade olika frågor och det var intressant att vara med.

Efter detta skulle jag få veta lite mer om Riksdagens historia i Gamla Stan. Vi gick runt och tittade på vart riksdagen höll till förr i tiden och vilka som fick vara med.

Torsdagens lunch åt jag med Erica, två tjejer från MUF och två andra moderater. Alla var så himla trevliga mot mig! Vem jag än träffade så tog de sig tid att prata med mig och fråga hur jag tyckte att det var att praoa i Riksdagen. Lite senare träffade jag några andra MUF:are som jag pratade lite med. Efter detta gick jag och Erica till MUF:s centralkansli som ligger i Gamla stan och hälsade på. Vi kikade också in hos Moderatkvinnorna, också här var alla jättetrevliga!

På eftermiddagen fick jag vara med när Erica och Magdalena hade planeringsmöte. Efter det så skrev jag lite på en uppsats som jag ska lämna in om gymnasiereformen.


Första dagen, onsdag, i Riksdagen

Jag måste erkänna att när jag var på väg till praoplatsen första dagen så pirrade rejält i min mage. Jag kände varken Magdalena eller Erica sedan innan, och det är alltid lite nervöst.

Jag mötte upp Erica utanför huvudentrén och jag fick ett besökskort som jag skulle ha på mig hela dagarna så att vakterna som går omkring i huset ska veta att jag får vara där. När Erica skulle visa mig runt i de olika husen blev jag helt chockad över hur stort det är. Hela riksdagen är ungefär sex hus och binds ihop med underjordiska gångar. Det är som ett helt eget samhälle där inne, det finns post, bad, gym, bankomat, rulltrappor osv.. Jättehäftigt!


Mitt besökskort som jag fick ha på mig

Nästa punkt på mitt schema var att besöka JO, som är riksdagens ombudsmän. Där fick jag träffa en kvinna som hette Bibbi Flood. Hon berättade och visade för mig vad de arbetar med. Jag ha aldrig riktigt förstått det, men nu är det mycket klarare för mig.  

Efter detta skulle jag träffa Magdalena för att äta lunch. Där träffade jag även andra moderater, eftersom att ledamöterna sitter vid olika partibord i matsalen. Det finns två restauranger i huset och ingen av dem är öppna för allmänheten.

Nu skulle jag följa med en skolklass på ett studiebesök i Riksdagen. Här fick vi gå runt ännu mer i byggnaden och guiden pratade väldigt utförligt och man lärde sig mycket som man inte visste!

När studiebesöket var slut så fick jag gå in i kammaren och lyssna på olika debatter. Det var väldigt roligt att få komma in i denna stora sal som jag innan bara hade sett på tv. Ibland kan språket som de talar vara lite komplicerat, speciellt när jag fick lyssna på debatter som rörde Sveriges ekonomi.


I kammaren beslutas alla Sveriges lagar

Det sista som stod på schemat min första praodag var att jag skulle få information om gymnasiereformen. Det ska ju nämligen ändras på gymnasieskolorna i hela Sverige hösten 2011. Bla ska vissa program tas bort och andra läggas till. Betygsystemet ska ändras till en sexgradig skala, A-F istället för vårat nuvarande tregradiga.

Jag var helt slut efter den första dagen, alla intryck och de otroligt många nya människorna som jag hade träffat. Jag hade verkligen en riktigt rolig dag och såg väldigt mycket fram emot de två kommande dagarna!


shopaholic

Yes, nu ska vi ut och shoppa! Me love!!

Ha en bra dag skriver fortsättningen på praoinläggen i eftermiddag/kväll

Pussss!

Fortsättning imorgon..

..på min praoberättelse, eller vad jag ska kalla det ;) Nu ska jag och Olivia iväg på fest hos en av Olivias vänner som fyller år! Ska bli jättekul :D Vi är otroligt effektiva, vi sitter fortafande i soffan med håret i knut och har inte klätt på oss eller fixat oss, och vi ska vara där om 1 timme. Och vi ska äta och köpa present också, men vafasen vi löser allt!

Ha en mysig fredagskväll!
Puss

Varför praoade jag egentligen i Riksdagen?

Tänkte skriva tre olika inlägg om mina dagar i Riksdagen. Jag har praoat hos en mycket trevlig och duktig politiker som heter Magdalena Andersson och är moderat. Jag har även varit mycket med hennes politiska sekreterare, Erica Lejonroos. Båda två har varit otroligt trevliga och snälla mot mig och jag är så tacksam över att jag fick komma dit.

Hur fick jag nu idén om att praoa i Riksdagen då? Jo, jag är väldigt intresserad av samhällsfrågor och vill gärna vara med och påverka. Jag är en väldigt rak person och säger oftast precis vad jag tycker och tänker. Jag satt och tänkte på vilka yrke som jag kan tänka mig att jobba med i framtiden. I mina tankar dök bland annat advokat, sångerska, politiker och journalist upp.

Under den tiden jobbade vi med demokrati och hur Sverige styrs i skolan, där en del av kursen var att en riksdagsledamot skulle komma och berätta hur det var att arbeta som politiker. Kvinnan som skulle komma var Magdalena och jag såg verkligen fram emot lektionen och hade massor frågor som jag ville fråga henne. Efter att hon hade pratat in för klassen så gick jag fram till henne och frågade om hon hade möjlighet att ta emot mig som praoelev hos henne. Jag förväntade mig verkigen inte att det skulle gå att lösa, men jag tänkte att man kan ju alltid fråga för skojs skull, frågar man inget så får man inget veta! När Magdalena sedan kollade i sin almanacka så sa hon till mig att hon kunde ta emot mig några dagar! Jag blev överlycklig och såg verkligen fram emot att vecka 47 skulle komma.

Och nu sitter jag här och har avverkat mina tre dagar i byggnaden som beslutar Sveriges lagar och är otroligt inspirerad och sugen på att jobba med politik! Dessa tre dagar överträffade verkligen förväntningarna som jag hade och jag är så glad över att jag fick chansen att komma upp till Stockholm och vara med om detta!

God morgon!

Sista praodagen för mig i Riksdagen idag, vilket är så tråkigt! Men jag ska ta vara på dagen och ha det riktigt roligt! Idag ska jag med en stund på en valkonferens på Clarion Hotel, ska bli intressant!

Som ni kanske har märkt så har jag inte lagt in några inlägg om vad jag har gjort på dagarna, och det beror helt enkelt på att jag inte har hunnit! När jag har kommit hem på kvällarna, efter att jag och Olivia har hunnit med en liten tur på stan och fikat osv, så har jag varit helt slut! Jag har somnat som ett litet barn!

Ikväll ska vi hem till en av Olivias tjejkompisar som fyller år på 15årsfest! Ska bli jättekul att få träffa Olivias kompisar!

Nu måste jag verkligen skynda mig!
Carpe Diem!

Torsdag

Hej på er!

Jag hann inte skriva ett inlägg imorse som jag hoppades att jag skulle, så jag slänger in ett snabbt här. Jag har inte så mycket tid för att jag ska snart iväg på en information i Gamla Stan om Riksdagens historia.

Lägger in bilder osv från igår och idag ikväll när jag kommer hem!

Ha en bra dag!
Kram /T


Just det..

..jackan! Lite dålig bild, för jag tog den med mobiltelefonen imorse när jag stressade runt för att få med mig allt :
 


Sov sött! ♥


What a wonderful day!

Åh, vad jag har haft kul och lärt mig mycket idag! Jag är helt slut efter all information som pumpats in i hjärnan på mig ;) Jag måste gå och lägga mig nu, så att jag orkar med dagen imorgon. Jag tänkte att jag skriver och lägger in bilder från imorgon stället!

En outfitbild kan jag dock lägga in:



Kavaj- Vila
Sjal- Pashmina
Klänning- Indiska
Strumpbyxor- Topeco
Klocka- OXXO


me



Detta hade jag på mig igår, int4e så bra bild, men bättre än inget, eller hur?

Klänning- H&M
Kofta- Filippa K
Jeans- H&M
Klocka- OXXO


First day

Godmorgon!

Nu har jag vaknat upp helt utvilad, och ska snart hoppa in i duschen. Idag är det dags för min första praodag i Riksdagen. Jag har verkligen sett fram mot det här, och det ska bli hur kul som helst! Jag är faktiskt lite pirrig i magen... ;)

Jag hoppas och tror att jag kommer få lära mig många ny saker när jag är där om både politik och annat! Nu ska jag äta frukost med Olivia.

Pusss!


Tisdag tuesday martes

Ännu en bra dag med Olivia har passerat! Idag har jag praoat, jag fick göra om en hel vägg, mycket roligt! När jag slutat mötte jag Olivia och var med henne på två lektioner. Hennes klasskompisar var jättetrevliga! Innan det åt jag lunch, ceasarsallad på Creem. Jag tror att de hade den äckligaste apelsinjuicen jag någonsin har druckit.

Efter skolan så åkte vi in mot Hötorget för att shoppa lite. Hittade en jättefin jeansskjorta som jag köpte! Jag var även med Olivia på balettakademien, och medan hon dansade så pluggade jag. Vi har helt sjukt mycket nu i skolan och det är tråkigt att jag måste plugga när jag är här, men så är det...

Nu har vi precis ätit revbensspjäll och nu blir det lite plugg och sedan sängen för att sova. Måste vara utvilad tills imorgon, för då är det dags för min första dag i Riksdagen, ska bli så otroligt roligt!!

Jag har tagit lite bilder idag, men jag hinner inte ladda upp dem nu, så jag lägger upp dem imorgon!

Sleep tight!
 /Tilda♥

 


Godmorgon!

Nu har Olivia precis åkt till skolan och jag tänkte sova en stund till nu, eftersom att jag inte börjar förrän om två timmar. Igår pluggade vi hela kvällen, skönt att få det gjort! Idag är det sista praodagen hos min farbror och imorgon är det äntligen dags för Riksdagen! Kommer att ta bilder så att ni kan se vad jag får vara med om!

Ha en bra dag! /T

Gårdagen i bilder



Här är dukningen som jag gjorde. Det skulle vara annorlunda och väldigt mycket saker där det skulle vara jul- och nyårstema. Färgerna skulle gå i rött, svart och vitt!



I skylten hängde vi en julgran uppochner och satte kulor i den och sen skyltade jag med jultema.



Olivia!



Tänkte ha tagit en bild på outfiten igår, men jag glömde helt bort det. Ni kan få halvkroppsoutfit:

Kofta-Filippa K
Sjal-Pashmina
Klocka-OXXO


Jag och Olivia dör lite i soffan..

Ja, vi är sjukt trötta båda två och nu väntar en hör med läxor som måste göras ikväll! Men vafasen, jag ska inte klaga, jag är hos världens bästa Olivia, i Sveriges bästa stad och jag är världens lyckligaste!

Idag har jag varit hos min farbror som har en butik med inredning och sånt på Västermalm. Jag har skyltat och dukat visningsbord vilket var jättekul! Jag jobbade bara i sex timmar så det var skönt :)

När jag hade slutat så mötte jag Olivia i Västermalmgallerian så gick vi där och tittade i lite affärer. Det var inget direkt roligt som vi hittade, så ingen av oss köpte något. Innan vi gick hem till lägenheten så gick vi och fikade på ett mysigt café. Nu har vi precis ätit lax, min favorit!

Ska lägga in bilderna som jag har tagit idag så får ni se dem sen!

At Olivia's place

Nu är vi framme efter en lång bilresa med lite stopp i Norrköping. Jag och Olivia ska titta på Americas Next Top Model nu och sen ska vi äta hemmalagad pizza, mums!

Imorgon är det dags för prao, ska bli kul! Då blir det lite bilder äntligen här på bloggen också förhoppningsvis :)
Pusss


I'm the happiest girl in the world!

At the moment, oh yes I am!

Ny parfym och ny Canada Goose jacka (tack mamma och pappa♥) och nu åker jag och min rosa resväska till Stockholm!
Livet leker!

Ciao!

Stockholm en hel vecka!

Hello fellas!

Attans, jag höll inte mitt löfte...den här gången heller! Dåligt av mig, men jag kan faktiskt skylla på allt plugg vi har i skolan. Alla har sagt till mig att 9:an ska vara rätt tuff, men jag har alltid trott att de bara snackade och att det ínte var sant. Jag tar tillbaka det nu, jag har pluggat i flera timmar varje dag den här veckan för att hinna med allt. Jag har inte kunnat träna och nästan glömt bort att äta, inte bra det där. Tyvärr kommer det fortsätta med mycket prov och inlämningar tills jullovet, men jag antar att det bara är att hålla ut. 

Dessutom är min dator fortfarande inne på lagning, och när jag får tillbaka den då ska jag verkligen skriva, lägga in bilder osv, för jag är riktigt sugen på det nu!

Imorgon åker jag till Stockholm för att stanna där hela nästa vecka. Jag ska nämligen praoa där. Det ska bli så himla kul och jag ser verkligen fram emot det! Denna gången ska jag vara i Riksdagen hos en moderat som heter Magdalena Andersson. Jag tycker att politik är jätteintressant och jag tycker det är så kul att debattera och säga vad jag tycker, så jag tror att min vecka kommer bli toppen! Att jag ska bo hos världens bästa Olivia gör ju inte saken sämre direkt! Jag ska försöka slänga in åtminstone ett inlägg om dagen..  

Eftersom att jag är sjukt planerad av mig så har jag ju givetvis inte packat och jag åker vid lunch imorgon, men vad tusan, allt löser sig!

Sov gott!
Puss


LETS GO THEN!

Okej, nu har så pass många tjatat att jag ska börja skriva igen plus att jag känner mig lite sugen på att blogga, så nu kör vi helt enkelt!!

I början så kommer jag inte kunna lägga ut bilder från allt som jag har gjort uder sommaren och hösten, eftersom att jag har alla bilder på min laptop som just nu är inne på lagning. Jag är inte direkt händig med tekniska prylar, utan min bärbara dator höll på att gå av på mitten, bra gjort av mig! Dessutom har jag lyckats tappa min kamera i marken, så att jag den är helt död. Och då menar jag verkligen HELT DÖD! Det verkar inte heller som att den går att laga, så vi ska köpa en ny!

Jag har lust att göra en riktig omstart på bloggen, och göra om designen så att det känns som om att det blir en helt ny blogg! Eftersom att jag själv, som sagt, inte är så tekniskt lagd så tänkte jag fråga om någon av er kan göra bloggdesigner, skriv isåfall i kommentarerna här under!

Nu ska jag fortsätta med min inlämning som ska vara färdig imorgon, ciao!


Dags att börja skriva igen kanske?!

Eller vad tycker ni? Har ju hela sommaren och hösten att berätta för er! Dessutom har jag massa skoj framåt på G..


RSS 2.0