Tors-fre-lör

Hej på er!
Så skönt att vakna upp en solig lördag efter att ha sovit hur länge man vill och sedan äta en stor frukost, härligt! har varit lite dålig bloggning, men MUF-mötet i torsdags var väldigt trevligt, och det ska bli hur kul som helst med allt vi ska göra!
Igår var det en kort dag i skolan med bland annat löpning 6 km på idrotten (jag slog mitt rekord, :D) och någon slags modevisning av gamla, omsydda kläder. Efter skolan träffade jag Amanda och vi åkte till HemÅvila för att jag skulle prova kläder till modevisningen som jag ska gå idag. Amanda provade också kläder tills idag, men hon ska gå för en annan affär. På eftermiddagen fixade Amanda mitt hår och kvällen tillbringade vi hos Karin. Mysig fredag!
Nej, nu måste jag skynda mig, ska var på HemÅvila om en timma. Hörs sen!

Fullt ös

Hej!!
Hinner inte skriva så mycket nu, ska träffa louise om 10 minuter, sen ska vi vidare på ett möte angående muf, hörs sen istället!

Äntligen torsdag!!

Godmorgon!
Äntligen torsdag, jag älskar torsdagarna för att då vet man att det inte är långt kvar till helgen!!
Idag är det först dags för nationellt prov i matte, för att sedan ha tre lektioner. I eftermiddag ska jag träffa Moa, förhoppningsvis ska vi sitta i solen (ser ljust ut idag, snön är BORTA!!!) eller göra något annat mysigt. Efter det ska jag på mitt första MUF-möte, blir väldigt spännande måste jag säga!!

Ha en underbar torsdag!♥

;ppPpPPpp

Jag har verkligen skrattat hela kvällen! Det jag skrattat åt är just vad som står i överskriften. ;pPPpPppP-grupperna på facebook. Jag har ont i magen av allt skratt nu! Men hur ska man egentligen inte kunna skratta:

- "Fergie ringde och sade: -Meet me halfway, -okej, och så gör man inte det ;ppPpPPpp

- "Farsan ringer: -Var är du, -på McDonalds, så är man på Burger King ;ppPpPPpp

- "-Jag kommer till dig ikväll då, -okej, så är man hemlös ;ppPpPPpp

- "Iron Maiden ringde och sade: -Run to the Hills, -okej, och så har man amputerat benen ;ppPpPPpp

HAHAHAHAHAHA, är ganska säker på att många av er undrar om jag har slått i huvudet som tycker att detta är kul. Men jag antar att jag bara har riktigt dålig humor! Amanda, Karin och jag skrattade och kom på nya sådana här ramsor i nästan en halvtimme, roligaste träningen på väldigt länge iallafall, heh! ;)

Nähä, sängen nästa! Sista delen av nationella proven i matte imorgon, GODNATT!♥


skolavslutningsoutfit!?!

topshop kan sin grej.


Finfint, är verkligen inne på jeansväst nu, tycker det är roligare än en jeansjacka som alla har. Träklackar och blommigt kan ju aldrig bli fel!

Skolavslutningen kanske..?
Vad tycker ni?

Eftermiddag med Amanda!

Idag har det varit en riktigt seg dag i skolan, en sån där dag som man egentligen bara skulle kunna hoppa över skolan. På en lektion så satt jag i 1½ timme och bara tittade på en datorskärm liksom.. Och det gör jag verkligen, verkligen inte i vanliga fall, så då förstår ni hur obetydlig skolan var idag!

Efter skolan har jag iallafall haft jättekul med Amanda! Snart ska vi dessutom och träna, vi ska ut och springa, ska bli så jäkla härligt!! :D

Neeeeej!!! Det SNÖAR här, och igår var det...

dsc01245 (MMS)

Neeeeej!!! Det SNÖAR här, och igår var det vår, hur går det ihop?


Bilder från i lördags:

Bättre sent än aldrig, heter det, va..? Här är iallafall bilder som Amanda tog i lördags när vi var på en födelsedagsfest!
Snygga Karin och Amanda!
♥ ♥

200410

Hej på er!
Idag har jag haft en väldigt bra dag! På idrotten hade jag en aerobicsuppvärmning som jag gjorde i sexan, men den var fortfarande bra faktiskt! Dagen har gått hiskeligt snabbt och nu ska jag plugga lite för att sedan åka och spinna med Louise idag igen, ska bli riktigt skönt!

Jag och Louise i tunnelbanan i höstas på väg till att se Idol live!

låååååååång måndag

Skolan på måndagar är verkligen det värsta jag vet! Vi går till halv fyra och hela dagen är proppad med lektioner. I och för sig är det skönt att man har den gjord, men usch vad den är seg!

Nu har jag bara tagit det lugnt och snart ska jag iväg på spinning med Louise, ändrade planer! Ska bli hur gött som helst! Hörs sen, och då kommer lite bilder ifrån i lördags! :)



NITTONDE APRIL

Godmorgon!
Idag var jag faktiskt förvånansvärt pigg! Har ni tänkt på att det snart är maj?! Det är ju helt sjukt, snart kommer sommaren!! Åh, sol, bad, grillning, kunna gå i bara ben, mmmmh jag längtar!!

Idag går jag länge i skolan och sedan ska jag iväg och träna med Amanda och Karin! Blir skönt att komma igång på riktigt igen!! 

Ha en bra måndag! ♥

Bra Britney!

Jag läste att Britney Spears valt att visa de oretuscherade bilderna från hennes reklamkampanj för Candies. Hon vill göra detta för att få unga tjejer att tycka om sina kroppar och visa att alla bilder i modemagasinen är retuscherade. Jag tycker att detta är så bra utav henne! Dock skiljer sig inte de oretuscherade bilderna så mycket ifrån de retuscherade bilderna:

Slapp söndag

Hej på er!

Idag har det varit en riktigt seg dag! Vaknade upp hos Amanda och sedan fick vi skynda oss, eftersom hon var tvungen att jobba. Nu har jag varit hemma enda sen dess och bara tagit det lugnt och nu ska jag sätta igång och plugga lite.

Kvällen igår var iallafall jättetrevlig, och jag hade väldigt roligt med Amanda och Karin! Tyvärr glömde jag min kamera, men Amanda tog massa kort så jag kan nog få lite bilder av henne! 

Geografi nästa!!

Har precis ätit en lax- och skaldjurspasta...

dsc01240 (MMS)

Har precis ätit en lax- och skaldjurspasta på en restaurang i alingsås med mamma och pappa! Vi har varit här över dagen och tittat på min bror som spelat handbollscup, mycket handboll senaste helgerna.. Nu ska vi snart hem, då ska jag direkt på fest med amanda och karin, ska bli kul!


God natt!

Har haft en väldigt trevlig kväll hemma hos Christoffer med Amanda, Karin, Moritz och Robin! Har ätit grillat för första gången i år dessutom!! Nu somnar jag snart, GOD NATT!!

Tillbaka igen

Blev ingen bloggning igår, då det hände lite saker som gjorde att jag inte hade lust..
Idag var det äntligen fredag, så skönt!! Vi hade första delen av de nationella proven i matten idag och provet var jättelätt så det var skönt! Nu har jag kommit hem till mamma, mormor och mammas moster Lena som städar hela huset. Dessutom hade mormor och Lena med sig massa kakor, mmmmm!
Ikväll ska jag träffa Amanda igen, ska bli så kul! Vi har inte träffats på nästan tre veckor nu!
Hörs sen!

Basket är hur kul som helst ju! Puh, nu är...

dsc01230 (MMS)

Basket är hur kul som helst ju! Puh, nu är jag helt slut!


Så sjukt härligt väder idag! Sitter i sole...

dsc01227 (MMS)

Så sjukt härligt väder idag! Sitter i solen och tittar på min klass som spelar basket! Har precis haft utvecklingssamtal, som gick hur bra som helst! :D


I made it!

Allt som skulle göras idag är nu gjort, yes! Imorgon blir bloggningen bättre och jag kan lägga in lite större och roligare inlägg! 

Nu ska jag hoppa ner i sängen!
God natt!♥
 

140410

Hej allihopa!

Idag har jag bara gjort en sak, plugga!!! Kul liv, va?! Inte speciellt... Snart är det över, snart är det över, tänker jag för att hålla skenet uppe och det funkar faktiskt!

Idag på musiken började vi "på riktigt" med skolavslutningen i juni, och det kommer bli så sjukt bra!! Åh, vad jag längtar! Dessutom började vi med ett nytt projekt på hemkunskapen som kommer bli så himla roligt! Vi ska låtsas att vi flyttar hemifrån och ska hyra en etta eller tvåa i en stad i Sverige. Denna lägenhet ska vi köpa in precis allting till och vi har en budget på 28 000 kr att röra oss på. När jag säger att vi ska köpa all man behöver, så menar jag verkligen ALLT från smörkniv och diskmedel till tv och säng.
Nej, tillbaka till SO:n. Och fysiken. Och spanskan. Och biologin. Och matten. Ja, ni fattar hur jag har det, woohoooo!

Pluggar biologi i biblioteket med Malin! A...

dsc01221 (MMS)

Pluggar biologi i biblioteket med Malin! Aah, genetik gör mig galen!


Till att börja med..

Ojoj, nu brinner det i knutarna... ;) Någon kommenterade igen var sångklippet var och jag laddar upp detta så länge. Det här klippet är ifrån när jag sökte till Talang förra året. Kvalitén är inte särskilt bra då det är filmat med en vanlig kamera.. Dessutom applåderar mamma samtidigt som hon filmar och fångar mest ett blont hår ;) Inte speciellt långt heller, men alltid bättre än inget! :)

 

Har några klipp från när jag sjunger nationalsången på en invigning av SM i hästhoppning för ponnyhästar och sen ifrån när jag sjunger i en kyrka på juldagen! Jag har inte så många filmer, utan mest kort :)


Snoozarknappen borde tas bort!!

Hej på er!
har inte hunnit blogga förrens nu eftersom att jag försov mig imorse och har varit i skolan tills nu. Idag hade vi en föreläsning om hjärt- och lungräddning som var jätteintressant. Dessutom ska vi börja på ett eget projekt på kemin och jag tror att jag ska jämföra olika dieter med varandra för att se hur mycket kalorier man äter och hur dieter påverkar kroppen! Jag tror dock inte på dieter, eftersom att när man gått på sin diet i ett x antal veckor så är det lätt att falla tillbaka, och då gå upp mer i vikt än vad man faktiskt vägde från början.. Får se nu då om det faktiskt är som jag tror!
Imorse när min alarmet på min mobil gick på vid kvart i sju så måste jag fortfarande varit kvar i någon dröm, eftersom att jag stängde av alarmet i sömnen! Tjugo över sju kommer pappa inspringande i mitt rum och säger till mig att klockan är sjugo över sju, och jag börjar klockan åtta.. Ni kan ju bara tänka er hur jag sprang omkring i hela huset i ren panik. Trots allt lyckades jag fixa iordning mig på 25 minuter och kom till skolan i tid, tur var väl det!

Jag är en extrem tidsoptimist och kommer ofta precis på sekunden eller försent, inte bra! Om jag försover mig en halvtimme så är det egentligen dömt att jag kommer en kvart försent, så jag är glad över att jag kom i tid ändå! :)
Nu ska jag iväg och träna, hörs sen! ♥

En bit på vägen..

Så, nu har jag pluggat en hel del och känner mig väldigt duktig! Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera så bra, men jag kompenserar upp det en annan dag! Tänkte bl.a ladda upp ett klipp ifrån en spelning där jag sjunger eftersom att jag såg i kommentarerna att ni ville se det!
Idag har det varit strålande sol hela dagen, inte så kul att sitta inomhus i skolan och efter det åka hem och plugga.. Men vad tusan, snart är det äntligen slut, och då blir det sooommmarlooov!

studystudystudy

Aaahh, jag känner mig helt begravd av allt skolarbete som måste göras, ligger fortfarande efter eftersom att jag var sjuk en hel vecka innan lovet, så ingen vidare bloggning av mig idag, vi hörs senare ikväll!

Puss!

Sitter i "datorsalen" med ebba och har pre...

dsc01216 (MMS)

Sitter i "datorsalen" med ebba och har precis läst henne att mobilblogga!


120410

Godmorgon!
Idag ser det ut att bli en fin dag, skönt det! Kändes riktigt tungt att gå upp imorse, men nu är jag på banan igen! Idag går jag ända till 15.20 i skolan, segt som tusan..

Ha en bra dag!
Puss!♥

Björk&Berries

Nu har jag precis duschat och ska snart sova, tänkte bara ge er ett litet tips först! Efter jag har duschat smörjer jag alltid in mig med en bodylotion ifrån Björk&Berries som luktar hallon. Björk&Berries har 100% naturliga dofter och är gjorda i Sverige. Jag har även en scrub darifrån som också har hallondoft, och de är helt underbara! Kan verkligen rekommendera detta märke.

BLOGLOVIN

Har sett att det har kikat in lite nya läsare, hoppas att ni tycker att bloggen är rolig att läsa och om ni nu tycker det så får ni gärna lägga till mig på Bloglovin!


bloglovin
Och för er "gamla" läsare, lägg till mig också! För er som nu inte har bloglovin så är det en tjänst där man lägger till alla sina favoritbloggar. Varje gång en bloggare har uppdaterat så ser du det på din bloglovinsida. Så himla enkelt och bra, då behöver man inte titta runt på alla olika bloggar!

Jag är med på Englas blogg!

Rubriken säger väl rätt mycket, jag är iallfall med på Englas fredagstema som var vår:

En dag i ett soligt Anderstorp

Jag såg att mitt inlägg från mobilen faktiskt kom fram, toppen för då kan jag uppdatera bloggen oftare!! Dagen har spenderats i en idrottshall för att titta på min lillebror August som spelade handbollscup. Det gick jättebra för dem och de tog sig ända till final där de tyvärr förlorade med ett mål! Vädret i Anderstorp var helt underbart, solen strålade från det att vi kom dit tills vi åkte hem. Hemma i Eksjö har det tydligen inte varit så bra väder, så vi valde rätt plats att vara på :) Jag glömde kameran hemma, så därför blir det inga bilder!
Nu måste jag ta tag i mitt rum som just nu ser ut som en klädbomb och sedan måste jag plugga!! Nästa vecka är det back to buisness igen med tidiga morgnar och långa skoldagar, bland annat har jag biologiprov i genetik och nationella prov i matte.
Puuh, känns som en evighet med två månader kvar till skolavslutningen den 11 juni, men vad tusan, jag ska ge mig tusan på att kämpa de sista månaderna!! Allt handlar faktiskt om inställningen, allt blir så mycket enklare med ett leende på läpparna!

Provar om det fungerar att mobilblogga.. Ä...

dsc01211 (MMS)

Provar om det fungerar att mobilblogga.. Är i anderstorp och tittar på min bror som spelar handboll..


nightynight

Puuh, vad fort detta påsklov har gått! Mitt lov har varit toppen och jag har verkligen tagit det lugnt och vilat ut mig, välbehövligt! Nu ska jag ta sussa så att jag är någorlunda pigg igen när skolan börjar. Jag blir helt tokig på mig själv när jag vänder på dygnet så fort det blir lov! Sitter vaken till två-tre på natten och sover till tolv, känner ni igen er?



Finaste låten just nu, fireflies-owl city

God natt ♥

Blond VS. Brunett

Som ni vet så har jag inte bloggat sen november, fyra hela månader!! Under denna tiden har jag faktiskt hunnit vara brunett.
Jag har varit blond eller mellanblond i hela mitt liv, men jag kände att jag ville prova på något nytt, så jag färgade håret brunt! Jag tyckte att det var helt okej, men jag trivs bättre i blont hår, så i tisdags blev jag blondin igen. Tänkte visa er här nedan hur jag såg ut i brunt hår och hur mitt hår ser ut nu:

Före jag blev brunett.


Brownie



Blond igen!

Så, vad tycker ni?

BLOND eller BRUNETT?!

Skriv i kommentarsfältet här under!


Grattis min fina!

Idag fyller min bästa kompis Olivia 16 år och i förmiddags fick hon en riktig skönsång (läs: förfärlig sång) sjungen av mig. Olivia bor i Stockholm så därför ses vi bara några gånger om året, men när vi väl ses så har vi sjukt kul!! ♥
Egentligen skulle jag varit hos henne i Stockholm idag och firat hennes födelsedag med pompa och ståt, tyvärr blev det inte så vilket jag tycker är jättetråkigt, men jag ska fira henne nästa gång vi ses istället! Jag hoppas att hon får en jättebra kväll hur som helst!! :)


Världens bästa resa till Frankrike!

 

In good times
and bad times

I'll be on your side forever more

That's what friends are for

 

Love you♥


100410

Godmorgon!

Vaknade upp för inte så längesedan och far förvånansvärt pigg för att ha gått och lagt sig vid klockan tre inatt. Det får allt bli ändring på det nu innan skolan börjar på måndag, för annars kommer jag se ut som en zombie på dagarna. 

Första grillningen för i år förhoppningsvis, mysigt!!



Almost there...

Så, nu börjar det likna något!! Det tar allt sin lilla tid med alla koder, stilmallar och htmlkoder hit och dit. Tur att alla de där designbloggarna finns! Jag har lite "finputs" kvar att göra, men sedan kan ni räkna med att bloggen är igång igen, wiihoouu!


gör om, gör bättre

Bloggen ser inte klok ut nu, men det beror på att jag håller på och göra om min design! Jag tyckte helt enkelt att bloggen behövde en förändring! Alldeles själv dessutom, kan bli spännande... ;)
När väl designen är färdig så börjar jag blogga igen!! Hörs snart nu då hörrni (och denna gången menar jag det verkligen) ;)

PUSSPUSSPUSS

RSS 2.0