Nyårsfirande!

Nu sticker jag iväg! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll med vänner och att ni får ett bra 2009!

Outfitbild kommer imorgon!
Pusss!♥

Nyårslöften

Heeej!

Är ni laddade tills ikväll? Det är jag!

Jag har funderat lite över mina nyårslöften och kommit fram till detta:

-Blogga regelbundet
-Ha bättre planering och framförhållning
-Utvecklas inom musiken
-Hålla mina betyg och höja mig i vissa ämne

Det känns som om jag har kommit på realistiska och bra mål detta året!

Vad har ni för nyårslöften?

Snart är det 2009!

Tänk att det här är näst sista dagen år 2008! Shit vad snabbt det har gått! Kändes som om det var igår jag firade nyår i Jönköping.. Okej, inte riktigt, men nästan! Om ni vill se vad jag har gjort detta året så kika in detta inlägget: Mitt 2008 

Nu har jag bestämt hur jag ska spendera min nyårsafton! Det blir i Vetlanda! Ska bli supertrevligt och kul! Hoppas att ni får en bra dag också! Jag har faktiskt för en gångs skull bestämt vad jag ska ha på mig! Det får ni se imorgon! Riktigt förvånande om man heter Tilda Sander och alltid är ute i sista sekunden..

Nu ska jag gå och lägga mig! Jag kommer alltid på efter julafton vad jag önskar mig och innan jul så står det helt still i huudet när alla frågar vad jag önskar mig. Nu har jag kommit på att jag skulle önskat mig ett snyggt nattlinne! Har tittat lite på det här från lindex och funderar starkt på att köpa det! haha...jag börjar alltid skriva om annat, men nu ska jag faktiskt sova!

Lindex Shop Online
Goodnight, sleep tight!



Bild: Lindex

Britney

Jag har varit ett fan av Britney sen hon slog igenom. Hon har alltid varit en idol för mig! Jag blir så trött när människor klankar ner på henne! Tänk er själva att så fort ni går utanför ett hus så står det 100 fotografer utanför dörren. Hur kul skulle det vara de dagarna man har en riktigt badhairday, en megafinne på näsan eller inte mår bra? Tänk er att alltid känna er bevakde, aldrig veta om någon står med en kamera och tar kort på en? Jag tror att de flesta av oss efter ett tag skulle bli tokiga!

När Britney fick en blackout så kritiserade pressen henne, när det i själva verket är de som har orsakat det! De lade ut bilder där de sa att hon var fet, att hon hade fula kläder osv.. Men kolla på henne nu, ett år senare, hon är så j*vla snygg!
 
Och hur bra sjunger hon inte? Hon har en grymt cool röst! Men även där ska folk hitta fel och säga att hon sjunger playback hela tiden. Hur skulle hon då ens kommit in i musikvärlden är min motfråga?

Om ni såg hennes dokumentär på TV4 för några veckor sen, så såg man att hon verkligen är en helt vanlig, ödmjuk tjej egentligen. Hon brinner ju verkligen för sitt jobb det syntes!
 
Jag tycker att detta ordspråk passar perfekt: Döm aldrig någon innan du gått 10 mil i hennes mockasiner.


Så sjukt snygg!

Hennes senaste hit är otroligt bra och är helt klart en av mina favoritlåtar!
WOOOOOMAAAAAANIZEEEEEER



Gjort-allt-som-måste-göras-dag!

Idag har jag gjort allting som jag var tvungen att göra idag! Bra Tilda! Ibland lägger jag allt tråkigt som jag måste göra åt sidan och skjuter fram det, tänker att jag kan göra det dagen efter.. Och sedan gör jag samma sak dagen därpå, och dagen därpå... Ja, ni förstår! Men idag, har jag gjort allt! :D Idag har jag gått runt med mysbyxor, slapp t-shirt och hög tofs hela dagen. Så skönt! Så idag blir det ingen outfitbild ;)

Nu ska jag kolla lite på TV, det förtjänar jag ;)

Later!

Ny dag, nya möjligheter!

Godmorgon!
Hoppas att ni har sovit gott! Jag behöver sova i ungefär 10 timmar för att vara riktigt pigg dagen efter. Det värsta är bara att jag tränar ganska sent och då blir det ganska sena kvällar, vilket gör att jag ser helt död ut dagen därpå i skolan..

Egentligen tror jag att det är inställningen som man har när man vaknar upp som avgör om man kommer att vara glad eller inte på dagen. Istället för att tänka "nej, vi har fysik nu" så kan man tänka "nu har vi fysik och den är en del i min utbildning som jag måste lära mig om".Försök att hitta positiva saker ur allt det negativa helt enkelt! Har man bestämt sig för att man ska vara glad hela dagen så blir dagen oftast bra faktiskt! Om man hade en dålig dag igår, så får man se till att dagen efter blir bra! Och kom ihåg, det är bara du som bestämmer hur din dag blir!
Livet är för kort för att vara sur hela tiden!

Idag vaknade iallafall jag upp och bestämde mig för att vara glad idag, hoppas att ni gjorde detsamma! Idag ska jag ordna allt med inspelningen och sedan skicka in den till tävlingen. Efter det måste jag ordna med lite andra saker som ska lämnas in idag. Sen tror jag att jag träffar Amelie en stund!

Later! ♥


purple


Idag hade jag på mig mina nya lila chinos från Gina, linne H&M, halsband H&M, hade en kofta över sen med.

Vad tycker ni om chinosen hiss eller diss?

Nu blir det Mamma Mia och sen kudden
/T

All I Want For Christmas Is You


Här är en film från skolavslutningen där jag sjöng All I Want For Christmas Is You av Mariah Carey. Det är ingen bra kvalité på videon, man ser inte mig alls bra och rösten kommer inte riktigt till sin rätt. Menmen... ;p

Inspelningen gick bra, men när jag skulle lägga in låten på datorn här hemma så visade det sig att det var fel format eller något, så den kunde inte läggas in. Surt! Så jag är väl inte på det bästa humöret just nu...
Jag träffade Ebba idag med, det var mysigt! :) Får se om jag slänger in dagens outfit idag eller imorgon!

H&Ms vårkollektion på hemsidan nu!

Nu finns vårkollektionen ut på hemsidan! Åh, vad jag längtar tills alla vårkläder kommer ut till affärerna! Det är så tråkigt med rea och gamla kläder. Mycket bättre att vänta lite och köpa nya, fräscha saker! Tänkte visa er mina favoriter ur kollektionen!

Denna ursnygga baddräkt kostar bara 198 kronor. Jag tycker att det är riktigt snyggt med baddräkt! Synd bara att man inte får den hetaste brännan efter en dag på stranden i en baddräkt ;)


Jag tycker att det är sött med ljusa linnen med volanger på sommaren! Tänk er vad snyggt med detta linnet till ett par ljusa,slitna jeans! Åh, vad jag saknar sommaren! Det kostar 149 kronor och finns i tre färger till.


Jag älskar verkligen smycken! Armband, ringar och halsband kan sätta pricken över i:et på en hel outfit. Dessa armband gillade jag jättemkt, kanske mest för den fina färgen! Har ni förståt att jag älskar rosa och lila? Hela bloggen är ju rosa ;) hehe

I looove eggs!

Jag tror att jag har blivit beroende... AV ÄGG! haha! Det är så sjukt gott, plus att det är nyttigt också! Det är ägg och ben&jerrys som är mina laster dåva, haha ;)

Idag ska jag spela in en låt i studio, det blir kul! Jag ska spela in Beautiful av Christina Aguilera. Jag älskar verkligen låten eftersom den har ett väldigt bra budskap, att man inte ska låta någon annan klanka ner på en och att man är vacker vad som än händer! jag har framfört låten ett antal gånger och den är väligt rolig att sjunga och min röst kommer fram bra i låten! Efter det ska jag träffa Ebba en stund!

Vad ska ni göra idag?:)
Puss!


Shopaholic

Jag har just läst ut en riktigt bra bok som är skriven av Sophie Kinsella och som jag nu tänkte tipsa er om! Hon har skrivit två böcker i serien och de handlar om en tjej som älskar att shoppa. Jag gillar böckerna eftersom jag kan känna igen mig i huvudpersonen Rebecka. Jag är en riktig Slösa, som så fort jag har pengar shoppar upp dem, oftast är det kläder, accessoarer och liknande som jag köper. Så ni som är galna i kläder och älskar att shoppa! Läs dessa två böckerna! :D
 

Nu ska jag äta frullleeee!
hugs!

Årets genombrott...

...tycker jag helt klart att Kety Perry är. Hon har gjort två megahits och hennes andra låtar är också jättebra! Jag gillar henne starkt och tycker att hennes musik är annorlunda och nyskapande. Jag gillar även hennes stil, kolla in hennes outfits från MTV EMA, där hon var värd, så förstår ni vad jag menar ;) Här är hennes nya singel: Hot N Cold som är helt sjukt bra! Jag älskar låtens beat och man blir sjukt sugen på att dansa så fort man hör den! Jag gillar musikvideon också eftersom den passar till låten, samtidigt som den är humoristisk!

Förresten visst är Katy och Zooey Deschanel (som spelar mot Jim Carrey i nya filmen "Yes Man") helt sjukt lika?! Kolla här får ni se:
 
De är läskigt lika! Undra om de är släkt på något sätt? Kolla på ögonen, det är nästan exakt likadan färg och form på dem!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Pusss/Tilda

dagens


kort jacka gina. marilyn monroe. kjol JC. armband glitter


MITT 2008!

Med text och bilder ska jag försöka sammanfatta mitt år. Jag kom att tänka på att livet är som en berg-o-dal-bana. Ibland mår man så sjukt bra, sen går det nerför rejält, men efter ett tag blir det bättre igen.. Mitt år började kanon, på våren var det riktigt uselt, sommaren var inte heller något vidare, mn hösten har blivit bättre och bättre och nu är det pretty gooood! :D

Januari: Firade nyår med några vänner i Jönköping, gjorde sångjobb, firade min bästa kompis födelsedag med en av årets roligaste fester! En bra månad!

Februari: Var en perfekt månad!

Mars: Lika bra månad som de två första, gick modevisning!


April: Månaden började riktigt bra, men i slutet var den riktigt dålig. Sjöng på UKM och gick vidare vilket var sjukt kul! I mitten av månaden hände något som ändrade om allting. Var riktigt jobbigt och är fortfarande jobbigt. Men vad är det man säger? Man stärks av motgångar och det har jag verkligen gjort. Nu har jag nya vänner som får mig att må jättebra!

UKM!!

Maj:
Var i Högsby och sjöng på regionsfinalen av UKM! Tea och Gabriella var med mig och det var en sjukt rolig dag!


Juni: Skolavslutning och sommarlov! Riksfestival med UKM i Uppsala. Det var verkligen den bästa upplevelsen detta året. Jag gjorde det jag älskar (läs:sjöng) inför ungefär 700 personer, gick modevisning, träffade massor med nya människor med samma intresse som mig, var uppe till 4 på natten och hade helt otroligt roligt! Det var så skönt att bara åka hemifrån i några dagar och bara lämna allt det jobiga kvar hemma!

Juli: Jag fyllde 14 år, började jobba på mitt sommarjobb, var på en riktigt trevlig grillfest hos Jessika, var en vecka i Falsterbo, var i Vejbystrand! En härlig sommarmånad!

Augusti: Träffade Olivia igen, var på en trevlig personalfest, var på grillfest hos Nattis, var i Göteborg med Amanda,Jessika och Maja! Det var verkligen hur kul som helst! Stadsfesten som var helt underbar med Nattis, Ida och Amanda! Det var helt otroligt kul! Skolan började.. Jag började även blogga! :D

Bild från Stadsfesten där Amanda Jenssen spelade! När hon sjöng Hallelujah är ett helt oförglömligt minne!

September: Vetlandagarna som var jättekul, jag upptäckte Ben&Jerrys ;p Hur har jag klarat mig innan? haha ;) Handbollen satte igång, gick modevisning!

Pearline spelade på Vetlandadagarna!

Oktober: Spelade 2 SM, det första i Tibro och det andra i Hjo Höstlov som jag tillbringade på Hotell Tylösand med familjen vilket var underbart! Var även hos några vänner i Vejbystarnd! Sjöng med Eliot och Oskar!

November: Jag och Nattis träffade Amanda och Ida igen och hade sjukt kul en helg, var på Amandas och Malins 18-års fest! Jag lyckades även vinna Talangjakten för andra året i rad och kammade hem ett herrans bra pris i och med det.

Jag och Nattis innan discot! :D

December: Lucia Cup, Julafton! En riktig mysig månad! Jullov!!! :D

Som jag sade innan så har mitt år varit både bra och dåligt! Jag ser fram emot ett nytt år!

Dålig uppdatering...igen!

Nej, usch vad jag är dålig på att uppdatera! Jag skäms, men ett av mina nyårslöften i år är att blogga mer! Bra va?!
 
Hoppas att ni har haft en mysig ju och har fått många fina paket. Jag har haft en riktigt skön och lugn jul och fått massor av bra saker! Det är så mysigt med jul, tycker inte ni det? Det bästa var nog ändå att det kom snö på julaton! Snacka om bra timing, va? Julaton firades hemma med familjen och det var riktigt skönt! På juldagen åkte vi iväg och träffade hela släkten och där var det mer fart kan jag lova ;p Men det var väldigt trevligt! Här är några saker som jag fick:
     och massa kläder, smink osv...


Snart är det som sagt nårsafton och 2009! Wooohoo! Hur ska ni fira nyårsafton? Med vänner, familj, på en stor fest? Berätta!! Jag har inte bestämt mig än vad jag ska göra, jag har flera olika alternativ. Vad jag än väljer så kommer jag att få en grym kväll iallafall! Jag tänkte skriva lite om mitt 2008 och lägga in lite bilder.

Kram♥

RSS 2.0