Nu åker jag på SM!

Ja, nu bär det iväg på SM i Hjo hela helgen! Ska bli jättekul, för detta är det sista vi gör med bara 94or! Eller om vi går vidare så spelar vi ju fler gånger.. Ha en jättebra helg!

Puss! ♥

pluggpluggpluggplugg jag blir galen!

Ja, rubriken säger ju nästan allt. Vi har jättemycket plugg i skolan nu, så jobbigt att alla prov och inlämingar ska komma på samma gång. Nu sitter jag och skriver egna reflektioner om Kina till so:n och en bokrecension om boken "Mina hemligheter" som var jätterolig till svenskan. Tur att det finns musik och youtube bara som gör pluggandet lite lättare! Jag har tänkt  börja lägga upp en musikvideo per dag framåt, för jag älskar verkligen musik! Så här är dagens låt:

                                     Amy Macdonald-This is the life

Jag blir så glad av den här låten! Och jag gillar hennes röst vädigt mycket!

Puss♥

cocoo.se

Kollade precis in hos www.cocoo.se och såg hennes nya kollektion av smycken som heter "The Cocoo Candy Collection". Smycken var sockersöta, vissa såg till och med ut som riktiga godisar och glassar. Så söta!
    
Åh, jag vill bara äta upp dem! Eller okej, köpa dem allihop iallafall ;p Mina favoriter är mjukglassarna! Inte nog med att smyckena är fina, de säljs för ett riktigt bra pris också! Bara 165 kronor för ett halsband!
Vilket smycke gillade ni bäst?


Cocoo har inte bara fina halsband, armband och ringar utan otroligt fina klockor med!
                                            


Jag är faktiskt riktigt sugen på den vita klockan i mitten! Jag tycker det är så snyggt med en lite större herrklocka på en tjej!



Sjuk!

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har bloggat på jättelänge men vi har jättemycket i skolan nu, och skolan går faktiskt före bloggen! Iallafall, vad har jag gjort nu under ungefär tre veckor? Jo, jag har ju gått modevisning som jag berättade! Det var jättkul och det gick bra! Jag har spelat med Eliot och Oscar och det var verkligen skitkul! :D Sen så har jag varit i Tibro och spelat SM med vårat nya lag, det var jätteroligt, men det gick inte så jättebra. Men va fasen! Tjejerna som vi mötte där var två år äldre än oss och rejält mycket större både på längden och bredden..haha :p Så jag har haft fullt upp, och har därför inte hunnit blogga alls mycket, men det ska det bli ändring på nu! :D Ska lägga in lite bilder från modevisningen och spelningen när jag fått in bilderna på datorn! :D

Men hur är det med er då, mår ni bra? :) Jag är sjuk, jag är förkyld och har lite feber så det blev ingen skolan för mig idag, hoppas att jag blir frisk till i helgen när vi ska iväg på ett till SM med hanbollen!

Pussss! / Tilda




RSS 2.0