FULL RULLE!

Hej allihopa! Jag har inte hunnit uppdatera så mycket i helgen, eftersom att jag har haft fullt upp varje dag. I fredags var det grillfest hos Ida och i lördags och söndags så sjöng jag med Pearline, mycket kul! Dessutom så har ju vädret varit strålande, så då vill man ju inte sitta inne framför datorn hela dagen!

Imorgon åker jag på konfirmationsläger i Stockholm.. Kommer nog bli sådär, hade ju funnits roligare saker att göra på valborg.. Men vad tusan, always look on the bright side of life! Snart är det över och det kommer bli så skönt!

Ha en toppenhelg och ut i solen med er!
Vi hörs på söndag och då lovar jag att lägga upp bilder från helgen!
Pussar!


Gymnasier

Hej!
Nu sitter jag hemma hos Amelie! Har haft en toppen dag i skolan, där vi fick lyssna på vad olika gymnasieprogram har att erbjuda! Berättar mer sen, när jag kommer hem!

Puss!


090421

Hoooolaaa!
Känner att min blogg inte är superrolig just nu, men just nu så går jag ju faktiskt bara i skolan, pluggar, tränar någon gång ibland, äter och sover. Spännande liv..

Dagen har sett ut som jag just beskrev att mina dagar ser ut.. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum (fattar inte att det lyckas stöka till det så att det ser ut som att jag råkade tappa en hel klädesaffär på bara ågra dagar..?) och sedan ska jag plugga författare, woho!

Just det, imorgon har vi gymnasieinformation hela dagen och det ska verkligen bli jättekul! Jag längtar något otroligt till gymnasiet! Känns som att man får välja lite mer vad man vill lära sig om, och där med komma i samma klass med människor som valt samma linje, alltså gillar samma saker som en själv...

Modevisningar

Hej på er!
Tog en bloggledig dag igår, kände att jag inte hade något speciellt att skriva om. Ikväll har jag gått en modevisning och nu är jag hemma en snabbis för att äta lite. Strax ska jag åka ner och gå en gång till och sedan blir det hem för att plugga english, great!


Supersaturday

Hallååå!
Vilken härlig dag jag har haft idag! Den började med  att jag åkte och kollade på min mamma som hopptävlade med sin häst. Efter det så åkte jag och kollade på en trampettävling. Mitt gamla lag var med, och det var så kul att se dem igen! Måste säga att jag blev sugen på att börja hoppa igen! När jag kom hem låg jag ute i solen i  två timmar och läste, så härligt! Dock var det lite blåsigt, men vadå? Always look on the bright side of life! ;)

Detta är första helgen på väldigt länge som jag inte har något inplanerat och varit hemma hela helgen. Först tyckte jag att det skulle bli så tråkigt eftersom att alla mina kompisar är bortresta, men det är faktiskt ganska skönt att bara ta det lugnt ibland!

Ikväll så har jag och min bror varit ensamma hemma och det betyder tacos, chips, godis, Ben & Jerry's och Robinson! Sounds gret, right?

Nu ska vi kolla på Sex And The City - my love ♥
Kram!

Friday i'm in love


Inte så bra bild, men det beror på att den är tagen med mobilen. Lyckades även att prata med Nathalie samtidigt som kortet tog, bra Tilda!

Klänning - Vila
Randig kofta - Vila
Jeans - Gina tricot
Skor - Complement Åhlens
Armband - Kappahl



Follow tildasander
Jag tycker att alla nya läsare som var inne här igår borde följa mig på bloglovin'

HEEELG!

Ja, ni märker ju på rubriken vad jag känner just nu! ;) Det är så sjukt härligt med sol ute! Hoppas att det håller i sig över helgen så att man kan vara ute och sola lite!

Blev inte så mycket bloggning igår pga att jag hade ett stort läxförhör om islam som jag pluggade som tusan till. Idag har jag varit i skolan, det gick snabbt. Vi har en lång håltimma idag så att jag och Nattis satt ute i solen och glassade ( mitt nya ord för att äta glass ;) Hela två twister fick jag i mig, men det är ju så gott!


Slitna jeans, rosa raybans och glass- finally the spring is here!


Hurtigt värre!

Hejsan!
Ännu en solig dag idag, och det tycker jag är så himla skönt! I skolan så hade jag nästan som ett nationellt prov, fast det bara är åttorna i min kommun som gör det. Det gick helt okej. Annars så har det inte hänt något speciellt i skolan.

När jag kom hem så bytte jag om direkt till shorts och t-shirt och snörade på mig löparskorna. Sprang en rättså lång runda idag, eller jag var iallafall ute i 35 minuter. Jag vet inte riktigt vad som har tagit åt mig, men det känns skönt att röra på mig! En kompis idag frågade om jag hade slått i huvudet eftersom att jag frivilligt har börja springa, haha. Nu förstår ni hur ofta jag har sprungit innan! ;) Jag hoppas bara att det håller i sig nu!

Nej, nu bara skriker religionsböckerna efter mig!
Hörs senare!
Kramar!


Todaaaays


Jeanstights-Vila
Sjal & väst-H&M
Skor- Complement Åhlens
Armband- Lindex & Kappahl

Godnatt!♥

Vad man kan göra på en håltimme!

Vilket härligt väder vi har haft ute idag! Det tog Nattis och jag såklart vara på och gick ut och satte oss i solen och:


målade naglarna med depends lack nr. 123 (tror jag att det var..),


åt godis och solade,


gå på styltor vilket Nattis är grym på! Jag fattar inte hur hon kan! Jag som trodde att jag hade bra balans, men icke... ;)


Ja, ni ser ju själva.. haha! Inte så stabilt... Jag har nog den mest koncentrerade minen i världen också!




Första skoldagen

Hej på er!
Idag var det dags för skola igen för första gången på två veckor. Det beror på att vi praoade innan påsklovet. Som jag sa igår så kändes det inte så farligt och skoldagen gick snabbt! Efter skolan åkte jag på konfirmation.

Nu när jag har varit hemma så har jag bara legat i soffan och kollat på Sex And The City heeeela kvällen. Shit, fortsätter jag såhär så kommer jag snart inte att ha något socialt liv kvar, hehe ;)

Nej, nu ska jag sova!
Godnatt!


Förresten, här är en bild jag har glömt visa er ifrån när jag sjöng på UKM för ett tag sedan! Det är Albin som har tagit bilden!

Beroende!?

Hej på er!
Idag har jag haft en väldigt lugn dag, skönt det! Imorgon börjar skolan och det känns faktiskt inte så farligt. Visst, det ska ju inte bli kul, men det känns lite lättare nu när det bara blir ljusare och ljusare ute. Tänk vad mycket vädret påverkar oss egentligen! Det är ju faktiskt inte så långt kvar till sommarlovet nu heller!

Innan idag så var jag ute och sprang med min lillebror, härligt! Annars så har jag ägnat mig åt min nya drog hela dagen- SEX AND THE CITY. Jag har fått låna skolådan med alla säsongerna av en kompis medans hon är utomlands. Serien är verkligen helt sjukt bra! Så fort jag har sett färdigt ett avsnitt så vill jag se mer! Den är verkligen en av mina favoritserier och jag hoppas att ni har sett något avsnitt iallafall, annars har ni gått miste om något ;)

Nej, nu ska jag kolla på ett avsnitt till och sedan blir det sängen, så att jag är pigg tills imorgon!


Vilken är eran favoritserie?

Otroligt mysig kväll!

Hej på er!
Jag hoppas att ni har haft en kanonbra påskhelg! Det har jag haft iallafall! Igår så var jag faktiskt ute och sprang i ungefär en halvtimme på eftermiddagen, det var faktiskt riktigt skönt! Jag har alltid sagt det att springa är det värsta träningssättet som finns, men jag tar nog tillbaka det.. ;) Efter det skyndade jag mig för att hinna med bussen till Ida.

På kvällen så kom några kompisar till Ida, och vi grillade och hade det riktigt mysigt! Jag tycker att det är så himla roligt att träffa nya människor och binda nya kontakter! Hennes kompisar var iallafall hur trevliga som helst! Vi somnade inte förrens vid halv tre, eftersom att vi satt och pratade och skrattade efter att alla hade åkt hem. Det är helt sjukt vad roligt vi har tillsammans! 

Idag kom jag hem från Ida vid ungefär klockan tre och sen dess har jag varit ute i solen! Vi har tagit upp vår studsmatta, så att jag har hoppat också. Gud vad ja saknar gymnastiken och att göra massa volter. Kanske ska jag börja igen?!

Hoppas att ni har varit ute i solen hela dagen och haft det underbart!

Byxdress?!

Coco Harem Pants SEK 869, Day Birger et Mikkelsen - NELLY.COM
Nelly- 869 kronor

H&M-298 kronor



Byxdress ifrån Object (tror jag)


Vad tycker ni egentligen om playsuiten? Själv tycker jag att det är riktigt riktigt snyggt!
Hiss eller Diss?

What a beautiful saturday!

Godmorgon på er! Nu har jag kollat på några av de första Sex And The City avsnitten, jag har fått låna skolådan med alla avsnitt från hela serien av en kompis. Jag tycker verkligen att den serien är hur bra som helst!

Igårkväll var vi hemma hos min moster och åt. Vi åt grillat, första gången för mig i år, gud vad gott det är!

Idag så ska jag åka till Ida för att fira påskafton genom att grilla med massa trevliga människor. Kommer nog att blir riktigt kul! Nej, nu ska jag göra mig iordning.

Vad ska ni hitta på idag?

Vi hörs sedan!

FLOWER POWER!

Alltid på våren/sommaren så får jag stora cravings på att köpa blommiga kläder. Jag tycker att det är så snyggt med en blommig klänning tillsammans med en jeansjacka och brunbrända ben. Just nu tycker jag att bl.a Kappahl har massor av snygga blommiga kläder. Jag har satt ihop ett litet collage med bara blommigt och allt är ifrån Kappahl. Tyvärr så visste jag inte hur jag skulle få med priset, men det kan ni ju kolla på hemsidan. De kostar mellan 70-299 kronor.



When you go down, when you go down down

I love this song! Jag blir så himla danssugen! Riktigt riktigt bra är den!


Right Round- Flo Rida

Vilken är eran dansfavorit just nu?

BLOGLOVIN'

Godmorgon!

Hoppas att allt är bra med er i den fantastiska vårsolen! Jag ska städa nu, mitt rum ser ut som att man har slängt ut en hel klädesaffär över hela rummet. Efter det ska jag ut i solen, snabbt som tusan!

Igår kväll åkte jag och Amelie hem till Josse där även Ronya, Emelie, Fidde och Alle var. Mycket trevligt!

Om ni trycker på knappen här under så kommer ni att se varje gång jag har skrivit ett nytt inlägg i bloggen. Ni kn även lägga till era andra favoritbloggar. Bra va?!
Follow tildasander

NY KATEGORI: Dagens fråga

Ja, någon gång ibland så tänkte jag fråga er någonting som ni får säga vad ni tycker om. Det kan vara allt mellan himmel och jord! Ge gärna förslag på något som ni vill att jag tar upp!
webvoter-omröstning
Ska jag göra blonda slingor i håret?

Ja, absolut!
Nej, verkligen inte!
Vänta lite!

Se resultat

Godmorgon!

Igår tog jag en bloggledig dag, för att istället umgås med Amelie och mina små kusiner som kom hit igår och som sovit här tills idag. Just nu ligger Hilma bredvid mig och målar och skriver, så söt är hon!


Idag så ska jag mysa med Hilma och Alfons och sedan så ska jag träffa Amelie. Jag funderar på om hon ska få slinga mitt hår, vad tycker ni?


Just det, jag fick en fråga av en läsare, som undrade om jag gillar att resa?
Svar: Självklart gör jag det, jag älskar verkligen att resa! Mitt bästa resemål är Thailand såklart, det är verkligen ett paradis där!

Övernattning hos bästaste Ida!

Hej på er!
Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår, men jag åkte till Ida på förmiddagen för att sedan fortsätta till Värnamo. Väl där så träffade vi först Idas mormor, jättetrevlig! Vi gick ner på stan' för att shoppa, och jag måste säga att Värnamo var en jättemysig stad med bra affärer!

Det blev ett inköp, som var väldigt välbehövligt: ett par helt vanliga vita tygskor! Efter några timmars shopping och lite fikande så bar det av till Vetlanda igen. Sedan blev det Donken, fotboll, godis, umgås med Amanda osv.. Mycket mysig kväll iallafall!

När vi var hemma hos Ida igen och hade svidat om till pyjamas så kom det två sköna killar som var här någon timma, mycket roligt!

Nej, nu ska vi dra oss mot stan igen!
Vi hörs ikväll hörrni! Ha en kanonbra dag!



Musikhelg!

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en toppenhelg, för att det har jag haft! Jag har sjungit på två olika spelningar och det har väl gått helt okej på båda..

I fredags åkte jag och Amelie till Vetlanda för att jag skulle sjunga på någon slags modevisning på en skola. Det var knappt någon publik alls och det gick inte så jättebra för mig.. När jag kom dit så fungerade nämligen inte min skiva så jag var jättestressad, men som tur var kunde en snäll tjej hjälpa mig! :)
Efter spelningen gick vi och åt en sjukt äcklig pizza och efter det åkte vi till någon fest som inte var speciellt rolig.. Lite senare så gick vi ner mot ett disco där vi dansade hela kvällen, mycket roligt! Sedan sov vi hos mormor.

På lördagen så kom mamma och hämtade oss. På eftermiddagen så åkte jag upp til lokalen där UKM skulle hållas och soundcheckade. Uppträdandet på kvällen gick helt okej..  Sjöng även med Pearline vilket var superkul! Efter att UKM var slut gick jag till en est, tyvärr slutade kvällen väldigt tråkigt... MEN HÖRRNI?! JAG GICK VIDARE I UKM IALLAFALL!

Helgen har helt enkelt varit riktigt bra vissa stunder och sämre andra..


Stora lurardagen

Ja, det är ju faktiskt vad 1:a april är. Har ni blivit lurade idag? Jag blev lurad av min klasskompis som sade at hon låg på sjukhuset, och jag föll pladask för skämtet. Jag själv är riktigt usel på att hitta på skämt och att ljuga.

Tänk er vad snabbt de här tre månaderna har gått! Känns som att det var igår som det var nyårsafton! Nu är vi inne i april, och idag har varit en fantastisk vårdag, så härligt!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig!
Godnatt!

Bilder från modevisningen!

Har också bilder från modevisningen som var förra onsdagen. Jag sjöng ju tre låtar och sedan så gick jag ju modell för Vila också, jätteroligt men väldigt stressigt mellan ingångarna. Här är bilderna från när jag sjöng:
 


 
Första låten skulle vara lite bohemisk och jag har kläder på mig från Object och Friis&Company.
De är från HemÅvila.


Visst var jag fin i håret? Det var Nattis som fixade de fina lockarna med hjälp av en ghd plattång!


Andra låten!

Tredje låten har jag tyvärr inga bilder ifrån för att kameran laddades ur!

Bilderna är lite suddiga, men det är för att jag har zoomat in dem..


Bilderna ifrån när jag gick modell:


Söta skor va? Snart är de mina! :)




Ulrika!


3 outfits från förra veckan!

Såg att jag glömt att visa er några outfits från förra veckan, men bättre sent än aldrig, eller hur?



1
Jeansjacka, kjol & tights- Gina Tricot
Linne-H&M
Bälte-Vila


2
Skinnjacka & linne-H&M
Jeans-Levis
Armband-Kappahl


3
Jeansjacka & tshirt- Gina Tricot
Scarfs & jeansleggings med skinndetaljer- Vila
Armband- Kappahl

Så vilken outfit tycker ni mest om? 1, 2 eller 3?

Första april

Vilket underbart väder vi har idag hörrni! Första riktiga vårdagen! Jag är jätteledsen över att jag inte kan vara ute och njuta av vädret, för att jag ligger inne i sängen och är sjuk. Så tråkigt! Jag har feber, huvudvärk, ont i halsen, är täppt och känner mig riktigt hängig..

Ha en fortsatt bra dag och ut i solen med er!!
Kram

RSS 2.0