Härlig söndag

Nu har jag legat ute och pressat hela dagen, vilket resulterat i ett något brunare ansikte (+tusen fräknar), men även ett rött bröst och axlar, att jag aldrig lär mig! Nationaldagen firades med kladdkaka och glass! Har även slingat lillebrors kalufs som nu är blondie! Blir tyvärr inga bilder idag heller, måste sussa eftersom att veckan bjuder på så många roligheter och då måste man vara pigg! 

5 DAGAR KVAR TILL SKOLAVSLUTNING!! Bild från förra årets skolavslutning.
I will cry of hapiness

Nationaldagen!

God morgon!
Vaknade för en stund sen, men har kollat på avsnitt från Bella&Tyra Show nu en stund. Tänkte ta mig något att äta för att sedan lägga mig ute i solen och jobba på brännan, kan behövas ;)

Bilderna jag pratade om igår kommer lite senare eftersom att jag inte vill sitta inne framför datorn hela dagen! Hoppas att ni får en fin söndag, en bra nationaldag till och med!

Intensivt

Hej allihopa!!
Puuh, vilken hektisk vecka jag har haft, men det är ju det jag gillar- ju mer att göra, desto roligare helt enkelt!!  
I tisdags kom jag hem från Gotland på kvällen. Vi har haft en jätterolig resa med klassen och jag lägger in bilder så fort jag hinner!

I onsdags var jag i skolan, men på kvällen var det bara att packa om väskan för att åka till Stockholm i torsdags! Hade det så himla bra med bästa vän och vädret var verkligen toppen!! Jag kom hem fredag kväll och åkte direkt för att fira en vän till familjens 20-årsdag, mycket trevligt!

Idag har jag firat mina vänner som tagit studenten hela dagen! Är så glad för deras skull!

Nu är jag helt slut, så bilder från hela veckan kommer imorgon för att nu ska jag snart få mig lite sömn vilket jag inte fått mycket av denna vecka!!

Ha en bra lördag, puss! ♥

RSS 2.0