GOTLAND!

Hej allihopa! Nu är vi på Gotland och sitter just vid en dator på en skola där vi har ätit lunch. Igår vid sextiden kom vi fram och gick direkt för att hyra cyklar. Just det, vi cyklar överallt (kommer precis in från en cykeltur i regnet, härligt!). Jag har cyklat tandemcykel för första gången i mitt liv och det är faktiskt lättare än vad man tror!

När vi cyklat till campingen där vi sover så började vi sätta upp tältet. Tog ungefär en timme, ha ha! Efter det bestämde sig jag och tre tjejer till för att cykla in till Visby för att köpa något att äta. Egentligen ska det ta ungefär en kvart dit, men det tog en timme för oss! Vi cyklade runt i hela Visby för att hitta fram och frågade nog 15 personer om vägen, men ingen kunde leda oss rätt! En glass har aldirg smakat så gott innan ska jag säga er! När vi kom tillbaka satte vi oss på stranden bredvid campingen och tittade på solnedgången, spelade gitarr och sjöng, det var så himla fint! Vi hade verkligen en toppendag!

Idag har vi varit på ett museum och ätit lunch. Förhoppningsvis slutar det snart att regna så vi kan cykla ner till Visby för att shoppa!!

Grattis mamma!

Idag är det morsdag, och vi har varit uppe och firat min mamma nu! En jättefin klänning fick hon av oss! 


NU ÄR DET NEDRÄKNING...

Har två riktigt roliga veckor framför mig nu, ett riktigt upplopp till skolavslutningen! Denna vecka ska jag äntligen träffa min bästa än Olivia i Stockholm, vi har inte träffats på flera månader nu så jag längtar verkligen!
Veckan efter det ska jag bl.a klippa mig (äntligen blir jag heelt blond igen!!!), åka till Liseberg, gå på avslutningsmiddag, åka till Gränna och SLUTA NIAN!!!
Försöker skicka iväg ett mmsinlägg från Gotland, ha det bra så länge!
Puss!

one week later

Hallå, eller snarare godmorgon!

Kvällen igår spenderades i Jönköping på Rix Fm Festival, mycket lyckad kväll! Var inte själv så bra på att ta kort, men ska se om mina kompisar tog några som jag kan visa er. Iallafall så spelade bl.a Darin och Erik Grönwall. Jag är så sjukt grym på att tränga mig, så efter 40 minuter kom vi från längst bak till längst fram!

Efter fyra timmars sömn är jag nu uppe för att packa, åker på klassresa till Gotland i eftermiddag och jag ahr inte ens börjat packa! Fast egentligen betyder det att allt är som vanligt, är inte direkt mästare på att göra saker i förväg..

ahhhh

förlåt hörrni! men nu är det bara denna vecka kvar i skolan och sen är jag i princip friiiiiiii!!!! kan inte förklara hur skönt det känns! har bilder både i från helgen och ifrån utklädningsdagen vi hade i skolan, lägger upp dem så fort jag hinner! 

nu ska det skrivas kemiuppsats!
puss

Härlig fredag!

Hej på er! 
Har varit överallt idag känns det som, men har haft en väldigt bra fredag! Skolan gick snabbt och nu är det bara en "riktig" vecka kvar! (:D:D:D:D) Kan inte förstå att det snart är sommarlov, men nu börjar det ju faktiskt bli lite varmare ute, så sjukt skönt!

Efter skolan gick jag in till Amanda som var så duktig och bakat bullar! Jättegoda var dem dessutom!
Bilderna är lånade från Amandas blogg!
Lite senare på eftermiddagen åkte jag med pappa och lillebror till Vetlanda för att titta på Augusts fotbollsmatch. Efteråt åkte vi hem till min moster Jennie, hennes man Jonas och mina två kusiner och åt tacos. Har haft en riktigt bra fredag! Resten av helgen ska tillbringas med mina söta kusiner och sen ska jag jobba också.
Finaste bror och kusiner på min födelsedag förra året! ♥

Myskväll

Nu har jag ätit en god middag med min familj, jättemysigt! Blev köttfärspaj och den blev faktiskt riktigt god! Jag är överraskad över mig själv, haha. Brukar inte direkt vara en klippa i köket. Lyckas man bränna nudlar så är det inte en kockkarriär man ska satsa på iallafall ;)

Nu ska jag sova och hoppas på att friskna till lite tills imorgon!

200510

Hej på er! Idag har jag varit i skolan för första gången denna veckan, varit sjuk innan. Var egentligen inte riktigt frisk, men hade två prov idag så jag gick ändå. Proven gick jättebra, så det var skönt! Vi hade även avslutning med elevrådsstyrelsen, firade vårt år i styrelsen med princesstårta, mums!

Efter skolan gick jag och fikade med Moa, hur mysigt som helst! Svängde förbi Lindex också och köpte svarta cyxelbyxor som blir finfina till bruna ben i sommar!
fina moa ♥
Nu ska jag laga mat till min familj!

SEX AND THE CITY 2

Nu är det bokat! Nästa fredag åker jag, Amanda och Christoffer till Jönköping för att se nya S.A.T.C-filmen!!!!! WIIIEEEE, SOM JAG HAR VÄNTAT!!
Nästa fredag är det alltså dags, och det kommer verkligen bli så roligt! Den fredagen är jag färdig med alla prov, och har inte många dagar kvar i grundskolan, och det firar vi med att se världens bästa gäng på bio!

Helgen i bilder

I helgen vankades det festligheter, firande av en vän till familjens 30-årsdag och även en konsert där bl.a Maskinen spelade.
Jag och lillebor
Mandy och jag

Att köpa eller inte köpa?

Hmm, jag har tittat på den här långklänningen ett bra tag nu, men inte riktigt vetat om jag ska klicka hem den eller inte.. Funderar på om jag är för kort, så vad säger ni? Köpa eller inte?



Men bär man upp den lika snyggt som Angelica gör på den här bilden så är det ju ett garanterat köp!

MODEFLICKAN

Visste ni att det finns ett modemagasin på nätet? Som dessutom är gratis? Nä, det visste inte jag heller.. Men det finns faktiskt! Och det är dessutom ingen dålig tidning, utan den är riktigt bra faktiskt! Tidningen heter Modeflickan och ni kan registrera er här.
Dessutom är det en riktigt bra tävling i varje nummer, och i detta nummer kan man vinna ett presentkort hos Sid & Sally på 2500 kr. Hur bra!?
För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera.

Nu kör vi igen..

.. och ser hur länge det håller den här gången! Heh, skämt åsido, jag har ju inte direkt varit flitig här på bloggen det senaste, men nu känner jag att jag blir så sugen när jag ser hur alla andra loggar fylls av fina vårbilder och massa fina klänningar osv. Så nu gör jag ett till försök!
Känner att jag har mycket roligt framför mig nu: resa till Gotland, skolavslutning, Sex And The City 2, Rix Fm Festival (förhoppningsvis!), student, Liseberg etc.
Allt detta på tre veckor, men massa roligt= roliga inlägg i bloggen!!

NU KÖR VI!!



RSS 2.0