Humörhöjare?!

Hej på er! Idag har jag inte gjort någonting, absolut nada! Så himla tråkigt! Jag älskar att ha något att göra hela tiden och det är just därför jag inte gillar den staden jag bor i. Jag bor i en liten stad i Småland som heter Eksjö och det händer aldrig någonting här. O och för sig börjar det bli bättre, men ändå.. Det jobbiga med att bo i en liten stad är också allt skitsnack.. Alla tror att de vet allt om alla, och jag blir så trött på det!

Som ni kanske förstår så är jag inte på något höjdarhumör direkt. Alla min kompisar har åkt iväg på massa rolga saker tex: till Thailand och Paris. Jag har inget inplanerat och det sista jag vill är att sitta och ruttna här i Eksjö. Jag vill komma iväg härifrån, snabbt! Jag vill till Stockholm! Det är så himla tråkigt att det blir såhär när jag äntligen har lov!

Jag behöver helt enkelt något som piggar upp mig! Har ni några tips på vad man kan göra när man bara känner sig allmänt down?

Ska svara på era frågor imorgon, hoppas att jag är på bättre humör då!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Anna Phe

Ja det kanske är ett smart drag för henne, men inte för alla andra som drabbas av provokationen negativt. Alla kanske inte tar efter, men dom som gör det lägger den negativiteten på oskyldiga och på så sätt skapas fördomar och mobbing.



Bara för att man tycker någon gör fel, behöver man ju inte sluta läsa för det, ganska oundvikligt när alla skriver om henne. Dessutom ser jag det som en fördel att många som förstår hennes taktik läser, det kan i alla fall resultera i att den vetskapen sprids till deras läsare och på något sätt tar man inte efter det felaktiga som en del andra gör. Även om man har åsikter, så måste man som sagt tänka sig för ibland och alla har rätt att säga ifrån när något gör fel lika mycket som hon har rätt att tycka.



Kanske dom inte hade gjort, men då tänker du i steg ett, när dom gjorde valet av samarbete. Men jag tänker i steg två, att jobbet inte är helt gjort utav henne och man kan inte ta åt sig äran av något man inte gjort helt själv. Det är som att du skulle coacha mig till sveriges största blogg och så får jag all ära för det, men du syns ingenstans vad gäller det arbete du lagt ner som coach. Dessamma om det vore en författare, om det vore något som coachat författarens bok, vore ju boken inte helt hennes egna. Man kan ju se smart på olika sätt, vissa anser det smart att åka på andras kunskaper, medan jag anser smarthet i att själv prestera på egen hand.



Nej det var jag som sa det, jag menade att alla som har blogg har ansvar för vad som skrivs, desto mera en större bloggerska eftersom så många läser. Det är en viss skillnad när man har tagit på sig det ansvaret att hamna i den positionen. Annars får man sluta skriva om man inte kan hantera det, för ja det är skillnad på vilka postioner man hamnar i, vissa gör mer påverkan och andra mindre.

2009-02-08 @ 22:23:09
URL: http://annaphe.se
Postat av: ida

imorgon är det upp och hoppa igen :P

2009-02-08 @ 22:37:27
URL: http://thoursie.blogg.se/
Postat av: Anna Phe

Precis!



Dock tror jag inte delade åsikter handlar om att det vore trist om alla tyckte lika. Denna strid av åsikter är nog mer menat för att alla frågor inte har korrekta svar och på det sättet skapar vi själva våran lärdom genom att se i flera perspektiv.



2009-02-08 @ 22:44:58
URL: http://annaphe.se
Postat av: Anja

Svar:

Nja, inte för min del! :) Jag har nämligen ingen skola imorgon, är "ledig" i en månad! Har du skola imorgon?

2009-02-08 @ 23:15:19
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: Andréa

Jag bor också i en liten håla i småland! Den är ännu mindre än Eksjö! :O



Jag hänger gärna med dig till Stockholm :D

2009-02-08 @ 23:15:24
URL: http://andreasandin.blogg.se/
Postat av: Leia

Ja, det blir säkert bättre imorgon. =)

2009-02-08 @ 23:57:26
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: IronGirl

Sitt förfan inte och snacka skit om Eksjö! Eksjö är en av Sverige finaste städer. Väx upp och skit i att bete dig som en fjortis! Men vad förväntar man sig av skitungar från Prästängen?

2009-02-09 @ 01:43:09
URL: http://irongirl.blogg.se/
Postat av: Kitteh

Kanske inte direkt uppiggande, men smälter ens hjärta ändå.

http://www.youtube.com/watch?v=oNS6SUe-kGc

2009-02-09 @ 01:49:34
Postat av: Alexandra

SVAR:



Jag tycker bara att man borde välja ut sina förebilder med omsorg. Det finns så mycket mer än ytlighet, kläder, smink m.m.



En förebild står på sina egna ben, har hälsosamma åsikter och ser mer än bara ytlighet :)

2009-02-09 @ 02:24:22
URL: http://atherstol.blogg.se/
Postat av: olivia:)

tilda , jag evt hur det känns!

jag hatar eksjö;o

och jag har inte heller något att göra ,plus att jag är sjuk!:c



mendu , ha ett grymt bra lov stumpish!:*

2009-02-09 @ 09:41:22
URL: http://oliviabroberg.blogspot.com
Postat av: vilma

Hej!

Jag har faktiskt också en egen blogg!

Jag skulle bli glad om du kunde kolla in den och kanske skicka en liten kommentar!

Jag skulle vilja ha lite tips om hur man skulle kunna skriva lite och så vidare.

Snälla kolla min blogg!!!!

Jag har det också tråkigt alla kompisar åker till alperna och fjällen.

Jag vill också ha lite kul.

Men som tur är ska vi åka och bowla i dag det är jag glad för.



MVH VILMA

2009-02-09 @ 11:10:25
URL: http://vilmadenesfay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0